Loading...
TaalNederlands
DoelgroepFoodliefhebbers
InteressegebiedenKoken en lekker eten
24 Kitchen

24Kitchen

Op de foodzender 24Kitchen wordt je geïnspireerd en gemotiveerd om meer aandacht te besteden aan je eten. Eten is een verbindende factor en kan naast dat het erg lekker kan zijn ook heel erg leuk zijn. Samen eten, koken of gewoon lekker vermaakt of geïnspireerd worden door al onze binnen- en buitenlandse chefs is gewoon heel erg fijn. 24Kitchen is de Nr. 1 bestemming voor foodlovers en laat je verleiden door tal van culinaire verrassingen. Zowel beginnende als de meer ervaren thuiskoks zijn bij 24Kitchen aan het juiste adres.

Nationale en internationale topchefs

24Kitchen heeft een vaste poule van Nederlandse chefs, waaronder Miljuschka Witzenhausen, Danny Jansen, Roberta Pagnier, Giovanni Caminita, Angélique Schmeinck, Mounir Toub, Rudolph van Veen, Hugo Kennis, Estée Strooker en nog vele anderen  Aangevuld met internationale culinaire grootheden als Jamie Oliver, Anthony Bourdain en Nigella Lawson, is het aanbod van topchefs op 24Kitchen overweldigend.

Op 24Kitchen zie je:

  Vermakelijke foodprogramma's
  Ongekend veel inspiratie
  Binnen- en buitenlandse topchefs
  Altijd de laatste foodtrends

24Kitchen kijk je met KNIPPR

24Kitchen kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. 24Kitchen bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.
0,99 /mnd

Rudolph’s Bakery

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zal jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Feestfood

In ‘Feestfood!’ laat Miljuschka Witzenhausen de kijker zien hoe verschillende feestelijke gerechten tot stand komen. In de 15 minuten durende afleveringen probeert ze zoveel mogelijk te weten te komen over het product en kiest ze zorgvuldig de juiste ingrediënten om er een feestelijk gerecht van te maken. Deze gerechten laat ze vervolgens op originele wijze proeven door de bezoekers op verschillende bijpassende festivals en events. 

Dagelijkse Kost

De Vlaamse chef Jeroen Meus kookt dagelijkse kost in zijn gelijknamige programma. Bekende Vlaamse klassiekers met een twist en de lekkerste gerechten uit de moderne keuken, zoals asperges met jalapeñosalade, yoghurtcake, broodpudding, burritos, risotto met allerlei smaken, ratatouille of rabarbersoep. Nooit meer twijfels over wat je gaat eten!