Loading...
TaalChinees
DoelgroepAlle leeftijden
InteressegebiedenChina, Nieuws
Beijing TV

北京卫视 / Beijing TV

 

北京卫视成立于1979年,是中国最具影响力和竞争力的主流媒体之一,以新闻节目为主体, 节目覆盖北京、国内、北美、和亚洲地区,国内总覆盖人口超过2.5亿。

 

Beijing TV, gestart in 1979, is een van de meest invloedrijke zenders in China. De programma's worden momenteel bekeken door meer dan 250 miljoen kijkers in China, Noord Amerika, en Azie. 

Beijing-TV

Beijing TV kijk je met KNIPPR

Beijing TV kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen maar is ook te bestellen als onderdeel van de KNIPPR Chinese Mix, waarin zich 13 populaire Chinese zenders bevinden. Beijing TV bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt
0,99 /mnd
Bestel Beijing TV Bestel KNIPPR Chinese Mix
Health Center

养生堂
这是一档以“传播养生之道、传授养生之术”为栏目宗旨。栏目将秉承传统医学理论,根据中国传统养生学“天人合一”的指导思想,按照二十四节气来安排节目内容,每天既系统介绍中国传统养生文化、又有针对性的介绍实用养生方法。

Health Center
Deze show richt zich specifiek op het verspreiden van gezondheid tips en methodes. Gebasseerd op de theorie dat de mens een integraal onderdeel van de natuur, richt de show zich op de zonnekalender en de 24 jie's. Health Center nodigt beroemde experts en professoren uit van gerenomeerde ziekenhuizen om de vragen uit het publiek te beantwoorden, die gaan over preventie en gezondheid. 

Panda Romance

熊猫奇缘
《熊猫奇缘》节目坚持纪实风格,始终坚信最动人的情感永远源于最真实的记录,展现从未被外人知晓的熊猫故事。回归人、动物、自然最质朴的依存关系,展现熊猫本真的萌态和可爱,记录熊猫和它们的饲养员之间真实动人的情感,唤起人们对熊猫尊重、保护和爱。

Panda Romance
Een documentaire serie over de panda. Kleine panda verhalen die het meest lieve karakter laten zien van de panda en de relatie tussen mens en dier. Het laat prachtige momenten zien tussen de panda's en hun verzorgers, tussen mens en dier, met als doel het respect voor en de bescherming van de panda's.

THe King of Crossover Comedy

跨界喜剧王
《跨界喜剧王》是中国首档原创跨界喜剧竞技秀,节目聚集商界、文化界、体育界、音乐界、演艺界等各领域的代表人物,在五位喜剧经纪人的协助下,展现属于不同领域的幽默风格表演,从而打造多元化的中式幽默。

The King of Crossover Comedy
Dit is de eerste cross-over comedy spelshow in China. Het brengt vertegenwoordigers samen uit allerlei gebieden zoals zakelijk, cultureel, sport, muziek en showbiz. Met de assistentie van 5 comedy artiesten geven zij een voorstelling met een varieteit aan humor om zo de typische Chinese stijlen van humor te presenteren.