Loading...
TaalArabisch
DoelgroepInteresse voor mondiaal nieuws
InteressegebiedenNieuws & reportages

Al Jazeera Arabisch

De nieuwszender Al Jazeera Arabisch is de nummer één Arabische nieuwsbron in de wereld. Met gewaagde reportages en onverschrokken journalistiek geeft het een verfrissende kijk op regionale en mondiale zaken en toont het verhalen die vaak niet gemeld worden. Met correspondenten op meer dan 70 locaties over de hele wereld, wordt een frisse kijk op het wereldwijde nieuws geboden. Met in totaal meer dan 1500 medewerkers is Al Jazeera Arabisch overal aanwezig en kan daardoor waar ook ter wereld deskundig verslag doen.

Veelzijdig programma aanbod

Al Jazeera Arabisch biedt een breed scala aan programma's over actualiteit, politiek, media, gezondheidszorg, ecologie en de mondiale economie. Hier kun je denken aan documentaires, onthullende onderzoeksrapporten, interviews en nieuwsbulletins.

Op Al Jazeera Arabisch zie je:

  Nieuws, achtergronden en meer
  Grootste Arabisch nieuwsbron ter wereld
  Actualiteiten vanuit de hele wereld
  Aandacht voor regionale en mondiale zaken

Al Jazeera Arabisch kijk je met KNIPPR

Al Jazeera Arabisch kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. Al Jazeera Arabisch bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.
0,99 /mnd

Diepgravende documentaires

Op Al Jazeera Arabisch kun je kijken naar diepgravende documentaires over verschillende onderwerpen zoals politiek, media, actualiteiten en meer.

Nummer één Arabische nieuwsbron

Kijken naar Al Jazeera betekent kijken naar de nummer één Arabische nieuwsbron in de wereld met onderwerpen over gezondheidszorg, ecologie, media en meer.

The Stream

Een van de programma is the Stream; een online platform en dagelijkse tv-show, gemaakt door social media en plaatselijke journalisten.