Loading...
TaalEngels
DoelgroepInteresse voor mondiaal nieuws
InteressegebiedenNieuws & reportages

Al Jazeera Engels

De nieuwszender Al Jazeera Engels is de nummer één Arabische nieuwsbron in de wereld. Met gewaagde reportages en onverschrokken journalistiek geeft het een verfrissende kijk op regionale en mondiale zaken en toont het verhalen die vaak niet gemeld worden. Al Jazeera Engels biedt een breed scala aan programma's over actualiteit, politiek, media, gezondheidszorg, ecologie en de mondiale economie. Dit in de vorm van o.a. diepgravende documentaires, onderzoeksrapporten, opinies, interviews en nieuwsbulletins.

Nieuws, actualiteiten en achtergronden

Al Jazeera heeft correspondenten op maar liefst meer dan 70 locaties over de hele wereld. Dankzij de aanwezigheid van deze correspondenten zit men overal bovenop en kunnen nieuws, actualiteiten en achtergronden snel en met een lokale blik belicht worden.

Op Al Jazeera Engels zie je:

  Scala aan programma's
  Nr. 1 Arabische nieuwsbron
  Wereldwijd nieuws
  Regionale en mondiale onderwerpen

Al Jazeera Engels kijk je met KNIPPR

Al Jazeera Engels kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. Al Jazeera Engels bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.
0,99 /mnd

Diepgravende documentaires

Al Jazeera Engels brengt regelmatig diepgravende documentaires over verschillende onderwerpen, zoals politiek, media, actualiteiten en meer.

Nummer één Arabische nieuwsbron

De nummer één Arabische nieuwsbron van de wereld zendt programma's uit over allerlei onderwerpen, waaronder gezondheidszorg, ecologie, media en meer.

Alledaagse zaken en gebeurtenissen

Met correspondenten op meer dan 70 locaties over de hele wereld en meer dan 1500 medewerkers, wordt door Al Jazeera Engels een frisse kijk op het wereldwijde nieuws gegeven.