Loading...
TaalEngels
DoelgroepInteresse voor mondiaal nieuws
InteressegebiedenNieuws & reportages
Al Jazeera Engels op KNIPPR

Al Jazeera Engels; de Engelse tv zender voor Arabisch nieuws

De nieuwszender Al Jazeera Engels is de nummer één Arabische nieuwsbron in de wereld. Met gewaagde reportages en onverschrokken journalistiek geeft het een verfrissende kijk op regionale en mondiale zaken. Al Jazeera Engels toont verhalen die vaak niet gemeld worden. Het biedt een breed scala aan programma's over actualiteit, politiek, media, gezondheidszorg, ecologie en de mondiale economie. Dit komt in de vorm van o.a. diepgravende documentaires, onderzoeksrapporten, opinies, interviews en nieuwsbulletins.

Al Jazeera heeft correspondenten op maar liefst meer dan 70 locaties over de hele wereld. Dankzij de aanwezigheid van deze correspondenten zit men overal bovenop en kunnen nieuws, actualiteiten en achtergronden snel en met een lokale blik belicht worden.
 
Wereldwijd nieuws op Al Jazeera Engels

Op Al Jazeera Engels zie je:

  Een scala aan programma’s
  De nr. 1 Arabische nieuwsbron
  Wereldwijd nieuws
  Regionale en mondiale onderwerpen

Al Jazeera Engels kijk je met KNIPPR

Al Jazeera Engels kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. Al Jazeera Engels bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.
0,99 /mnd
Diepgravende documentaires op KNIPPR

Diepgravende documentaires

Al Jazeera Engels brengt diepgravende documentaires over verschillende onderwerpen zoals politiek, media, actualiteiten en meer.
Nummer één nieuwsbron op KNIPPR

Nummer één Arabische nieuwsbron

De nummer één Arabische nieuwsbron van de wereld zendt programma's uit over allerlei onderwerpen, waaronder gezondheidszorg, ecologie, media en meer.
Alledaagse zaken en gebeurtenissen op KNIPPR

Alledaagse zaken en gebeurtenissen

Met correspondenten op meer dan 70 locaties over de hele wereld en meer dan 1500 medewerkers, wordt er een frisse kijk op het wereldwijde nieuws gegeven.