Loading...
TaalNederlands
DoelgroepDierenliefhebbers
InteressegebiedenNatuur en dierenrijk

Animal Planet

Met meeslepende, verrassende en herkenbare verhalen spreekt Animal Planet ons oerinstinct aan. Animal Planet laat je eerst voelen, dan pas denken. De programma’s van Animal Planet worden gemaakt door en voor mensen met een absolute passie voor dieren en natuur. Die passie staat garant voor kwaliteit en vakmanschap. Animal Planet laat je kennismaken met de onweerstaanbare karakters uit het gehele dierenrijk, van de kleine insecten en huisdieren tot de gevaarlijkste jagers in het wild.

Stap in de dierenwereld

Animal Planet is de enige entertainmentzender die zich volledig richt op dieren en natuur. Je wordt meegenomen  naar een andere wereld, waar het je overweldigt met het drama en de intrigerende personages van het dierenrijk.

Op Animal Planet zie je:

  Meeslepend en verrassend
  Passie voor dieren en natuur
  Kwaliteit en vakmanschap
  Kijk op het gehele dierenrijk

Animal Planet kijk je met KNIPPR

Animal Planet kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. Animal Planet bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.
0,99 /mnd

My Cat From Hell with Jackson Galaxy

Na zich 20 jaar te hebben bezig gehouden met katachtigen, springt kattenexpert Jackson Galaxy in het diepe met een aantal meest uitdagende gevallen uit zijn carriere. Hij waagt zich in het wild en werkt samen met het dierenasiel om het leven te verbeteren van de adoptiekatten.

River Monsters with Jeremy Wade

In 'River Monsters' gaat sportvisser Jeremy Wade op jacht naar zoetwatervissen die zich graag tegoed doen aan mensenvlees. Deze boeiende nieuwe serie gaat over wat er kan gebeuren wanneer mens en natuur elkaar tegenkomen en de strijd met elkaar aangaan. Kijk mee hoe Jeremy zijn leven op het spel zet en tijdens zijn ontmoetingen zelf maar ternauwernood aan het gevaar kan ontsnappen.

Tanked

Ontdek de wonderlijke wereld van Wayde King en Brett Raymer nog niet. Ze hebben "Acrylic Tank Manufacturing" opgericht, het grootste aquariumbouwbedrijf van de VS. In Tanked laten ze hun over-the-top aquaria zien. De tanks variëren van 50 tot 50.000 liter in grootte. Ze zijn gevuld met de meest ongewone en kleurrijke vissen, waarvan je het voorkomen bijna niet kan geloven.