Loading...
TaalNederlands
DoelgroepAlle leeftijden
InteressegebiedenLokaal nieuws en actualiteiten
AT5

AT5, echt Amsterdams nieuws

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste rondom nieuws, sport, politiek en kunst en cultuur in Amsterdam? Met 24 uur per dag, 7 dagen per week content op TV en de online platformen is er altijd iets te zien voor Amsterdammers en geïnteresseerden. 

Bij AT5 zie je o.a. AT5 Nieuws, Bureau 020, Straten van Amsterdam, Gesprek met de Burgemeester, Park Politiek, Stelling van Amsterdam, De Zwoele Stad.

AT5 is spraakmakend, betrokken en toonaangevend.

Echt Amsterdams nieuws: AT5 bij Knippr

Bij AT5 zie je:

  Het laatste Amsterdamse nieuws
  De belangrijkste (sport) evenementen
  Alles omtrent kunst en cultuur in Amsterdam

AT5 kijk je met KNIPPR

AT5 kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. AT5 bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je deze programma’s bekijkt.

Nieuw
0,60 /mnd
Nieuw
Bestel AT5

AT5 nieuws

Blijf iedere avond op de hoogte van het laatste nieuws in en rondom Amsterdam met AT5 nieuws. Saida Maggé, Mark Schrader en Mark Leene presenteren AT5 nieuws iedere dag vanaf 17.00uur. 

Bureau 020

In het opsporingsprogramma Bureau 020 worden samen met politie en justitie belangrij-ke politiezaken aan het licht gebracht. Help jij politie en justitie in Amsterdam met het op-lossen van deze zaken. Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag te zien op AT5.

Park politiek of Gesprek met de burgemeester

Op vrijdagavond is het tijd voor politiek op AT5. In het gesprek met de burgemeester worden de laatste ontwikkelingen in Amsterdam besproken met de burgemeester. In Park Politiek worden de ontwikkelingen besproken met wethouders en raadsleden. Park politiek en gesprek met de burgemeester zijn op vrijdagavond te zien op AT5.