Loading...
TaalNederlands
DoelgroepBaby's
InteressegebiedenTekenfilms
Baby TV op KNIPPR

Baby TV; speciale tv zender voor baby's en peuters

Baby TV is 's werelds toonaangevende baby- en peuterzender van FOX. De programma's zijn gericht op kinderen onder de 4 jaar en hun ouders. Je kijkt er 24 uur per dag volledig reclamevrij naar onder meer tekenfilms voor baby’s en peuters. Baby TV laat topkwaliteit programma’s zien die gemaakt zijn voor de ontwikkeling van het kind. Het is speciaal voor kinderen en ouders om samen te genieten. Elk uur is er een verrijkende reis vol verhalen, liedjes, versjes en schattige personages. Baby TV is de grootste maker van korte TV-series voor baby's en peuters ter wereld. De diverse type programma's zijn verdeeld over 9 leer categorieën die de ontwikkeling van baby’s en peuters stimuleren.
Leerzame kinderprogramma’s op Baby TV

Op Baby TV zie je:

  Toonaangevende baby zender van FOX
  Programma’s voor ouders en kids tot 4 jaar
  Door onderwijsexperts ontwikkelde programma’s
  100% originele en exclusieve programma’s

Baby TV kijk je met KNIPPR

Baby TV kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. Baby TV bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.
0,99 /mnd
Big Bugs Band op Baby TV

Big Bugs Band

Geliefd bij miljoenen ouders en baby's. In deze spectaculaire 3D-animatie serie zie je een groep insecten een verscheidenheid van prachtige muziekstukken uitvoeren. De insecten introduceren diverse muzikale stijlen zoals Hip Hop, Samba en Jazz. Elk insect bespeelt een ander instrument en de groep improviseert en danst als ze prachtige melodieën creëren. Dans en zing samen met je baby of peuter met deze leuke insecten!
Billy BamBam op Baby TV

Billy BamBam

Broers Billy en BamBam vinden creatieve en leuke manieren om te spelen met alledaagse voorwerpen. Ze maken bijvoorbeeld een ruimteschip van een doos, een telescoop van een buis of vleugels van blaadjes. Deze serie onderzoekt de relatie tussen de broers en zussen en nodigt jonge kijkers uit om hun fantasie te gebruiken, samen met het vrolijke duo Billy en BamBam. Laat de fantasie van je peuter de vrije loop met dit leuke programma!
Charlie en de Cijfers op Baby TV

Charlie en de Cijfers

Cijfers en tellen wordt een leuk avontuur wanneer Charlie het koninkrijk van nummers bezoekt. Het koninkrijk van nummers is een magische wereld waar de nummers 1-10 regeren. Charlie raakt in elke aflevering bevriend met een nieuw nummer, terwijl hij aan het tellen, zingen en dansen is. Deze charmante serie brengt het rekenen en tellen tot leven. Dat is leren tellen en rekenen op een leuke manier!