Loading...
TaalNederlands
DoelgroepBaby's
InteressegebiedenTekenfilms
Baby TV

Baby TV

Baby TV is 's werelds toonaangevende baby- en peuterzender van FOX. De programma's zijn gericht op kinderen onder de 4 jaar en hun ouders. Je kijkt er 24 uur per dag volledig reclamevrij naar onder meer tekenfilms. Baby TV laat topkwaliteit programma’s zien die zijn gemaakt voor de ontwikkeling van het kind, speciaal voor kinderen en ouders om samen te genieten. Elk uur is er op BabyTV een verrijkende reis vol verhalen, liedjes, versjes en schattige personages.

Baby TV is de grootste maker van korte TV-series voor baby's en peuters ter wereld. De diverse type programma's zijn er verdeeld over 9 leercategorieën, die de ontwikkeling van baby's stimuleren.

Op Baby TV zie je:

  Toonaangevende baby zender van FOX
  Voor ouders en kids tot 4 jaar
  Ontwikkeld door onderwijsexperts
  Alle programma's 100% origineel en exclusief

Baby TV kijk je met KNIPPR

Baby TV kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. Baby TV bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.
0,99 /mnd

Big Bugs Band

Geliefd bij miljoenen ouders en baby's. In deze spectaculaire 3D-animatie serie zie je een groep insecten een verscheidenheid van prachtige muziekstukken uitvoeren. Elke insect bespeelt een ander instrument en de groep improviseert en danst als ze prachtige melodieën creëren en diverse muzikale stijlen introduceren zoals Hip Hop, Samba en Jazz.

Billy BamBam

Broers Billy en BamBam vinden creatieve en leuke manieren om te spelen met alledaagse voorwerpen, zoals het maken van ruimteschip van een doos, een telescoop van een buis of vleugels van blaadjes. Deze serie onderzoekt de relatie tussen de broers en zussen en nodigt jonge kijkers uit om hun fantasie te gebruiken, samen met de vrolijke duo.

Charlie en de Cijfers

Cijfers en tellen wordt een leuk avontuur wanneer Charlie het koninkrijk van nummers bezoekt, een magische wereld waar de nummers 1-10 regeren. Charlie raakt in elke aflevering bevriend met een nieuw nummer, terwijl hij aan het tellen, zingen en dansen is. Deze charmante serie brengt het rekenen en tellen tot leven.