Loading...
TaalEngels
DoelgroepInteresse voor mondiaal nieuws
InteressegebiedenNieuws & reportages
CNN op KNIPPR

CNN; dé grootste tv zender ter wereld voor internationaal nieuws

CNN staat bekend als de grootste en bekendste nieuwszender ter wereld. Van nieuws van de straat tot vragen die niemand stelt: CNN komt overal waar niemand anders komt. CNN zendt het beste nieuws uit en vertelt verhalen die inspireren, dieper gaan en waar nog lang over gesproken wordt. Een compleet nieuwsoverzicht van over de hele wereld, highlights van leuke interviews en natuurlijk ook sport.  Kijk naar spraakmakende programma's zoals Wolf, Quest Means Business en Amanpour. Kijk je naar nieuwszender CNN, dan ben je altijd op de hoogte van het nieuws en de actualiteiten in de wereld.

Als er waar ook ter wereld belangrijk nieuws is, zit CNN met ruim 4000 medewerkers er bovenop en kun je er 24/7 live 'breaking news' bekijken. Maar kijken naar CNN betekent meer dan alleen nieuws. Je ziet er programma's over geld, sport, entertainment, lifestyle, 
Wereldwijd nieuws op CNN

Bij CNN zie je:

  Het beste nieuws van de wereld
  Spraakmakende interviews
  Topshows, zoals Wolf en Amanpour
  Mondiaal sportnieuws

CNN kijk je met KNIPPR

CNN kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. CNN bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.

0,99 /mnd
Amanpour op KNIPPR

Amanpour

Een van de gerenommeerde programma's op CNN is Christiane Amanpour. Kijk ook hoe ze dagelijks haar krachtige interviewtechnieken en analyses loslaat op verhalen die jou boeien. 
Quest Means Business op CNN

Quest Means Business

CNN host Richard Quest presenteert over de dagelijkse bezigheden van grote bedrijven. Hij spreekt over nieuwe strategieën van internationale bedrijven en de belangrijkste markttrends. 
World Sports op CNN

World Sports

World Sports geeft je een samenvatting van het belangrijkste sportnieuws van over de hele wereld. Daarnaast zijn er highlights van wedstrijden te zien, profielen van spelers en interviews met de grootste sportsterren.