Loading...
TaalEngels
DoelgroepLiefhebbers dance muziek
InteressegebiedenDeephouse, techno, EDM
DanceTrippin op KNIPPR

DanceTrippin; de nr 1 tv zender voor dance muziek

Op de dance muziek zender DanceTrippin kun je 24/7 genieten van de dance muziek van de allerbeste DJ’s ter wereld. DanceTrippin is aanwezig op de grootste dance events in Nederland en andere Europese landen. Of het nu gaat om gave festivals in Bulgarije, speciale feesten vanuit de beste clubs op Ibiza of gewoon vanuit de coolste clubs in Amsterdam, DanceTrippin is van de partij. Op geen enkele andere zender vind je 24/7 de populairste en best gewaardeerde elektronische dance muziek. Stem af voor de gaafste beats en laat de dance muziek uit je speakers knallen! 

Op DanceTrippin zie en hoor je nonstop de beste dance muziek. Dagelijks worden er programma's uitgezonden met populaire electronic dance muziek van dit moment, waaronder I Love Ibiza, Made in Holland en In The Mix. Natuurlijk worden ook de allerbeste dance classics regelmatig vertoond. Al met al heb je met DanceTrippin de garantie voor de beste en hoogste kwaliteit dancemuziek!
 

Op DanceTrippin zie je:

  De beste Dance DJ's ter wereld
  Diverse soorten EDM
  Beeld en muziek uit de beste clubs en gaafste festivals
  Dance muziek die nergens anders te zien is

DanceTrippin kijk je met KNIPPR

DanceTrippin kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. DanceTrippin bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.
0,99 /mnd
24/7 de beste dance muziek op KNIPPR

24/7 de beste dance muziek

Op DanceTrippin zie je 24/7 de beste dance muziek vanaf de mooiste en populairste locaties, zowel uit Europa als uit de Verenigde Staten.
De beste DJ sets op KNIPPR

De beste DJ sets van de wereld

Exclusief op DanceTrippin: De beste dance DJ's ter wereld die nergens anders op tv te zien zijn met hun show. Laat je verrassen door de populairste dance DJ’s van het moment en geniet van hun sets!
De populairste dance podia op KNIPPR

De populairste dance podia

De ene keer vanuit populaire clubs op Ibiza, de andere keer vanuit een van de vele dance muziek podia in Amsterdam. Je kijkt je ogen uit met deze te gekke plekken. Kijk je DanceTrippin, dan haal je de 'party' in huis!