Loading...
TaalNederlands
DoelgroepMannen
InteressegebiedenNatuur, ontwikkeling, geschiedenis, toekomst
Discovery op KNIPPR

Discovery; dé non-fictie mannenzender


Discovery Channel, dé non-fictie mannenzender bij uitstek, is autoriteit op het gebied van alle onderwerpen die betrekking hebben op de wereld om ons heen. Je ziet er bijzondere mensen die hun levenswerk maken van ontdekken en het voeden van hun nieuwsgierigheid. Mensen die keer op keer hun grenzen verleggen. Die onvoorstelbare uitvindingen doen en daarmee levens veranderen en mijlpalen markeren in onze geschiedenis. De programma's op Discovery Channel zijn inspirerend, boeiend en verrassend.

Discovery is het meest bekeken en bekendste televisiemerk ter wereld. Discovery maakt onderscheidende televisieprogramma's voor de jonge, zelfbewuste en intelligente man. Er worden verhalen verteld van pioniers, van hen die doorgaan waar anderen stoppen. Verhalen die ons inspireren en onze verbeelding tot leven brengen. 

Deadliest Catch Discovery Channel

Op Discovery zie je:

  De grootste non-fictie mannenzender
  Onvoorstelbare uitvindingen bewonderen
  De leukste shows
  Spraakmakende documentaires

Discovery kijk je met KNIPPR

Discovery is onderdeel van KNIPPR Basis, waarin zich de populairste zenders bevinden. KNIPPR Basis bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je deze programma’s bekijkt.
Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!
Outback Opal Hunters op KNIPPR

Outback Opal Hunters

​Naast goud, zilver en diamanten herbergt de aarde nog een lucratieve schat waar gelukzoekers graag naar zoeken: opaal. Dit kleurrijke mineraal, dat in verschillende schakeringen voorkomt, ligt voornamelijk verstopt in de rotsige ondergrond van de snikhete Outback van Australië. Maar liefst 90% van de wereldwijde hoeveelheid opaal is hier te vinden. De nieuwe serie Outback Opal Hunters volgt enkele schatzoekers die gevaarlijke slangen, spinnen en temperaturen van 50 graden Celsius trotseren in de hoop rijk te worden.

Maar het vinden van opaal in de vorm van edelstenen is moeilijker dan het vinden van een speld in een hooiberg. Naast de nodige geologische kennis moet je ook vooral geluk hebben. Een risicovolle onderneming dus, omdat de gelukzoekers vaak torenhoge investeringen hebben gedaan in materieel. Maar een voltreffer kan alles in een klap goed maken. Zoals een van de opaalzoekers het zegt: “Je kunt blut zijn in de ochtend en miljonair in de avond.”

Unique Rides With Will Castro op KNIPPR

Unique Rides

Will Castro is back! De ervaren autodesigner, monteur, zakenman en innovator weet als geen ander hoe je bijzondere auto’s om kan bouwen tot ware kunstwerken. Niet voor niets bestaat zijn klantenbestand uit beroemdheden van over de hele wereld. Zo gaat hij in het nieuwe seizoen van Unique Rides aan de slag voor niemand minder dan acteur Mario Lopez, voor wie hij een 94 Mustang Cobra pimpt tot een waanzinnige wagen met hand gestikte leren bekleding en een geavanceerde muziekinstallatie.

Ook komt Billy Joel langs om zijn klassieke Jaguar in een modern jasje te gieten. Daarnaast bouwt Will met zijn Team Unique de Mercedes Benz 190 van raplegende Nas om tot een unieke ‘Illmatic’-editie. Andere bekenden die dit seizoen een uniek kunstwerk op wielen krijgen, zijn zanger Ice T., Fast & Furious-acteur Don Omar en het celebrity-koppel Adrienne Bailon en Israel Houghton die hun 16-jarige zoon een bijzonder verjaardagscadeau willen geven in de vorm van een gepimpte Jeep uit 2004.
Salvage Hunters op KNIPPR

Salvage Hunter 

Antiekhandelaar Drew Pritchard reist weer heel Groot-Brittannië door op zoek naar bijzondere items voor zijn winkel in Wales. Hij gaat langs bij eigenaren van oude landhuizen die aan het opruimen zijn, verzamelaars die wel wat kunnen missen en andere handelaren die net als Drew geld willen verdienen. Die laatste groep heeft vaak de mooiste spullen in de beste conditie, maar vraagt ook snel 
een prijs waar weinig winst op valt te maken. Toch gaat Drew ook hier graag langs, want om zijn vaste klanten tevreden te houden, moet hij voortdurend nieuwe spullen in zijn winkel hebben.

Zo vindt hij bij een antiekdealer in Kent voorwerpen waarvan hij weet dat ze het goed doen onder zijn clientèle. Zoals twee Anders Pehrson-lampen uit de jaren zestig, een koffietafel van Maison Jansen (Nederlandse roots!) en een wijnkoeler uit de 19e eeuw. En allemaal in perfecte staat. Om de winstmarges toch zo groot mogelijk te maken, moet Drew scherp onderhandelen. Maar dat kun je wel aan de doorgewinterde Salvage Hunter overlaten.