Loading...
TaalNederlands
DoelgroepMannen
InteressegebiedenNatuur, ontwikkeling, geschiedenis, toekomst
Discovery op KNIPPR

Discovery; dé non-fictie mannenzender


Discovery Channel, dé non-fictie mannenzender bij uitstek, is autoriteit op het gebied van alle onderwerpen die betrekking hebben op de wereld om ons heen. Je ziet er bijzondere mensen die hun levenswerk maken van ontdekken en het voeden van hun nieuwsgierigheid. Mensen die keer op keer hun grenzen verleggen. Die onvoorstelbare uitvindingen doen en daarmee levens veranderen en mijlpalen markeren in onze geschiedenis. De programma's op Discovery Channel zijn inspirerend, boeiend en verrassend.

Discovery is het meest bekeken en bekendste televisiemerk ter wereld. Discovery maakt onderscheidende televisieprogramma's voor de jonge, zelfbewuste en intelligente man. Er worden verhalen verteld van pioniers, van hen die doorgaan waar anderen stoppen. Verhalen die ons inspireren en onze verbeelding tot leven brengen. 

Deadliest Catch Discovery Channel

Sharkweek in Juli

Op Discovery zie je:

  De grootste non-fictie mannenzender
  Onvoorstelbare uitvindingen bewonderen
  De leukste shows
  Spraakmakende documentaires

Discovery kijk je met KNIPPR

Discovery is onderdeel van KNIPPR Basis, waarin zich de populairste zenders bevinden. KNIPPR Basis bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je deze programma’s bekijkt.
Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!
Chasing Classic Cars op KNIPPR

Chasing Classic Cars

In een nieuw seizoen van Chasing Classic Cars krijgt Wayne Carini de vondst van zijn leven. Hij wint een bieding om een unieke en volledig originele 1930 Minerva te kunnen kopen. Maar het verhaal achter deze auto is misschien nog wel bijzonderder dan de auto zelf. Hij behoorde namelijk toe aan een man die zijn welgestelde leven op jonge leeftijd vaarwelzegde en de rest van zijn tijd als kluizenaar en autoverzamelaar verder leefde in een afgelegen berggebied. Naast de Minerva vindt Wayne in de schuren op dit terrein nog eens meer dan 40 klassieke auto’s inclusief een paar oude brandweerwagens waarvan eentje uit 1925. Maar het zijn niet de enige opmerkelijke vondsten die Wayne doet dit seizoen. De Ferrari-expert vindt tijdens zijn zoektocht langs schuren en veilingen ook een 1901 Panhard en een zeldzame Ferrari

Unique Rides With Will Castro op KNIPPR

Unique Rides With Will Castro

Unique Rides With Will Castro is terug met een nieuw seizoen vol bijzondere auto’s. De ervaren autodesigner, monteur, zakenman en innovator Will Castro bouwt met zijn ‘Team Unique’ auto’s om tot ware kunstwerken op wielen die inderdaad uniek te noemen zijn. Niet voor niets bestaan zijn klanten voor een groot deel uit beroemdheden die graag een uniek exemplaar willen in hun wagenpark. Zo krijgt hij in het nieuwe seizoen het verzoek van Erik Estrada (bekend van de jaren 80-serie CHiPs) om zijn klassieke Rolls Royce Limo uit 1983 in een moderner jasje te steken. En voor rapper en producer Nick Cannon mag hij aan de slag om het interieur van diens Chevelle uit 1967 flink op te pimpen.
 
The Last Alaskans op KNIPPR

Chasing Classic Cars

De zeven gezinnen die als enige mogen wonen in The Arctic National Wildlife Refuge in Alaska – een natuurgebied twee keer zo groot als Nederland – keren terug naar hun primitieve blokhutten om daar de komende wintermaanden te verblijven. Heimo en Edna vinden het elke keer weer een groot plezier om terug te zijn in de ruige natuur en de absolute leegte die dit seizoen wel voor een deel opgevuld wordt als hun dochter langskomt met hun eerste kleinkind. Tyler bezoekt zijn onderkomen dit jaar per boot, omdat vliegen naar dit afgelegen gebied erg duur is. Maar de boottrip die hij samen met zijn broer maakt, is niet zonder gevaren. Charlie werkt ondertussen verder om in zijn eentje een nieuwe blokhut te bouwen, een immens project dat af moet komen voordat de echte winter inzet. Dan wordt het pas echt afzien voor The Last Alaskans. Maar dat is nu precies wat ze zo fantastisch vinden aan wonen in deze verre uithoek van Alaska.