Loading...
TaalNederlands
DoelgroepMannen
InteressegebiedenNatuur, ontwikkeling, geschiedenis, toekomst
Discovery op KNIPPR

Discovery; dé non-fictie mannenzender


Discovery Channel, dé non-fictie mannenzender bij uitstek, is autoriteit op het gebied van alle onderwerpen die betrekking hebben op de wereld om ons heen. Je ziet er bijzondere mensen die hun levenswerk maken van ontdekken en het voeden van hun nieuwsgierigheid. Mensen die keer op keer hun grenzen verleggen. Die onvoorstelbare uitvindingen doen en daarmee levens veranderen en mijlpalen markeren in onze geschiedenis. De programma's op Discovery Channel zijn inspirerend, boeiend en verrassend.

Discovery is het meest bekeken en bekendste televisiemerk ter wereld. Discovery maakt onderscheidende televisieprogramma's voor de jonge, zelfbewuste en intelligente man. Er worden verhalen verteld van pioniers, van hen die doorgaan waar anderen stoppen. Verhalen die ons inspireren en onze verbeelding tot leven brengen. 

Deadliest Catch Discovery Channel

Op Discovery zie je:

  De grootste non-fictie mannenzender
  Onvoorstelbare uitvindingen bewonderen
  De leukste shows
  Spraakmakende documentaires

Discovery kijk je met KNIPPR

Discovery is onderdeel van KNIPPR Basis, waarin zich de populairste zenders bevinden. KNIPPR Basis bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je deze programma’s bekijkt.
Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!
Alaskan Bush People op KNIPPR

 

Alaskan Bush People
​Billy en Ami Brown wonen al meer dan dertig jaar in de wildernis van Alaska, samen met hun zeven kinderen die allemaal werden geboren in de houten hut die de Browns daar zelf bouwden. Na diverse omzwervingen zijn ze neergestreken op een verlaten eiland in Alaska. Daar proberen de Alaskan Bush People nu een nieuw bestaan op te bouwen met alles wat de natuur te bieden heeft. 

Deadliest Catch op KNIPPR

 

Deadliest Catch 
De heren van Dutch Harbour maken zich weer op voor een nieuw seizoen krabvissen op de ijskoude Beringzee. Na jaren van strenge regulering is er nu een meevaller voor ze: de vangstquota voor de tanner crab, ook bekend als bairdi, is maar liefst vijf keer hoger dan vorig jaar. 

Outback Truckers op KNIPPR

 

Outback Truckers
​Vrachtwagenchauffeurs in Australië moeten het niet erg vinden om lang van huis te zijn en moeten vooral erg goed kunnen sturen. Zeker als ze hun vracht horen af te leveren in de slecht bereikbare outback van het land.