Loading...
TaalNederlands
DoelgroepScience liefhebbers
InteressegebiedenWetenschap

Discovery Science


De populair-wetenschappelijke programma’s van Discovery Science halen de geek in je naar boven. Terwijl anderen bezig zijn met reageerbuisjes en hypotheses, experimenteert Discovery Science met robots en explosies en kijkt het verder dan ons zonnestelsel groot is. De prgramma's halen de wetenschap uit het laboratorium en plaatst het midden in het leven. Wetenschap wordt hierdoor interessant, relevant en vooral ook heel erg leuk!

De wetenschap midden in het leven

Discovery Science is wereldwijd de grootste televisiezender op het gebied van populaire wetenschap, techniek en milieu. Het brengt je als kijker in contact met hedendaagse uitvinders en betrekt je bij de zoektocht naar oplossingen voor de problemen waarvoor onze consumptiemaatschappij zich vandaag de dag gesteld ziet.

Op Discovery Science zie je:

  Wetenschap, techniek en milieu
  Hedendaagse uitvinders
  Wetenschap uit het laboratorium
  De nieuwste uitvindingen

Discovery Science kijk je met KNIPPR

Discovery Science kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. Discovery Science bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.
0,99 /mnd

Through The Wormhole with Morgan Freeman

De docuserie ‘Through the Wormhole’ is een verkenning van de grootste mysteries van het heelal. De serie wordt gepresenteerd en verteld door ruimteliefhebber Morgan Freeman. In dit nieuwe seizoen zoeken we antwoorden op de grote vragen: "Zijn we alleen?", "Waar komen we vandaan?" en "Is er leven op andere planeten?". 

Telescope

Wat zijn die lichtpuntjes in de lucht en hoe zijn ze gevormd? Met de komst van steeds krachtiger telescopen, kunnen we steeds dieper, gedetailleerder en verder in de ruimte kijken, zodat we zelfs op het punt staan om de oeroude vraag kunnen beantwoorden: zijn wij alleen? 

Mythbusters

Het team bestaande uit Jamie Hyneman, Adam Savage, Tory Belleci, Kari Byron en Grant Imahara bedenkt weer de meest krankzinnige experimenten om de waarheid te achterhalen en te concluderen of de mythe waar is, mogelijk, of busted!