Loading...
TaalNederlands
DoelgroepScience liefhebbers
InteressegebiedenWetenschap
Discovery Science op KNIPPR

Discovery Science; dé tv zender voor wetenschap

De populair-wetenschappelijke programma’s van Discovery Science halen de geek in je naar boven. Terwijl anderen bezig zijn met reageerbuisjes en hypotheses, experimenteert Discovery Science met robots en explosies. Discovery Science kijkt verder dan ons zonnestelsel groot is. De programma’s halen de wetenschap uit het laboratorium en plaatst het midden in het leven. Wetenschap wordt hierdoor relevant, interessant en vooral ook heel erg leuk!

Discovery Science is wereldwijd de grootste televisiezender op het gebied van populaire wetenschap, techniek en milieu. Het brengt je als kijker in contact met hedendaagse uitvinders. Daarnaast raak je betrokken bij de zoektocht naar oplossingen voor de problemen waar onze consumptiemaatschappij tegenwoordig mee te maken heeft.
Wetenschap, techniek en milieu op Discovery Science

Op Discovery Science zie je:

  Wetenschap, techniek en milieu
  Hedendaagse uitvinders
  Wetenschap uit het laboratorium
  De nieuwste uitvindingen

Discovery Science kijk je met KNIPPR

Discovery Science kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. Discovery Science bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.
0,99 /mnd
Through the wormhole with Morgan Freeman

Through The Wormhole with Morgan Freeman

De docuserie ‘Through the Wormhole’ is een verkenning van de grootste mysteries van het heelal. De serie wordt gepresenteerd en verteld door ruimteliefhebber Morgan Freeman. In dit nieuwe seizoen zoeken we antwoorden op de grote vragen: "Zijn we alleen?", "Waar komen we vandaan?" en "Is er leven op andere planeten?” Laat je verrassen door al het buitenaardse met Discovery Science.
Telescope op Discovery Science

Telescope

Wat zijn die lichtpuntjes in de lucht en hoe zijn ze gevormd? Met de komst van steeds krachtigere telescopen kunnen we steeds dieper, gedetailleerder en verder in de ruimte kijken. Hierdoor kunnen we zelfs op het punt staan om de oeroude vraag kunnen beantwoorden: “zijn we alleen, of zijn er ook buitenaardse wezens?” 
Mythbusters op Discovery Science

Mythbusters

Het team bestaande uit Jamie Hyneman, Adam Savage, Tory Belleci, Kari Byron en Grant Imahara bedenken de meest krankzinnige experimenten. Hierdoor kunnen ze de waarheid achterhalen en concluderen of een mythe waar, mogelijk, of busted is!