Loading...
TaalNederlands
DoelgroepGeschiedenis liefhebbers
InteressegebiedenNatuur, ontwikkelingen, oudheid en avontuur

Discovery World

Discovery World neemt je mee naar prehistorische werelden, de oudheid en op avontuurlijke ontdekkingstochten. Discovery World graaft diep in fascinerende onderwerpen en plaatsen die ver verwijderd zijn van je dagelijkse bestaan. Kijk naar de fascinerende programma's, waarin de wereld, cultuur en geschiedenis centraal staan en zie hoe de wereld zich heeft ontwikkeld.

Zeer boeiende documentaires

Discovery World zendt 24/7 zeer boeiende documentaires uit, welke zich afspelen op de meest mooiste en onbegaanbare plekken van de wereld. Je ziet er adembenemende landschappen, fascinerende mensen en ongelooflijke verhalen uit de hele wereld.

Op Discovery World zie je:

  Adembenemende landschappen
  Fascinerende mensen
  Ongelooflijke verhalen
  Spraakmakende documentaires

Discovery World kijk je met KNIPPR

Discovery World kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. Discovery World bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.
0,99 /mnd

Bone Detectives

In ‘Bone Detectives’ volgen we de avontuurlijke archeoloog van Discovery World terwijl hij naar de verste uithoeken van de aarde reist, gedreven door de overtuiging dat de geheimen van het verleden onthuld moeten worden. Zorgvuldig geconserveerde mummies en skeletten vertegenwoordigen een mysterie om te ontrafelen, een leven om in kaart te brengen, een wereld om te verkennen en een sterfgeval om te onderzoeken. 

Extreme Engineering

Architect Danny Foster reist de wereld rond om bijzondere constructies te bekijken, zoals oorlogsschepen, enorme cruiseschepen of achtbanen. Foster neemt je mee naar binnen bij de meest opzienbarende technische werken en spreekt met de architecten en ingenieurs ter plaatse.

I Shouldn't Be Alive

Deze alom geprezen documentairereeks vertelt het verhaal van mensen met buitengewone verhalen die zich in extreme situaties bevonden van leven of dood. Er worden verhalen verteld uit de eerste hand van de overlevenden, waarbij ze hun fysisieke en psychologische overleving navertellen. Denk aan schipbreuken, lawines of andere ongelukken.