Loading...
TaalNederlands
DoelgroepGeschiedenis liefhebbers
InteressegebiedenNatuur, ontwikkelingen, oudheid en avontuur
Discovery World op KNIPPR

Discovery World; dé tv zender voor documentaires


Discovery World neemt je mee naar de meest prehistorische werelden. Ontdek de oudheid en bekijk avontuurlijke ontdekkingstochten. Discovery World graaft diep in fascinerende onderwerpen en plaatsen die ver verwijderd zijn van het dagelijkse bestaan. Kijk naar de fascinerende programma's, waarin de wereld, cultuur en geschiedenis centraal staan en zie hoe de wereld zich heeft ontwikkeld.

Discovery World zendt 24/7 zeer boeiende documentaires uit. De documentaires spelen zich af op de meest mooiste en onbegaanbare plekken van de wereld. Je ziet er adembenemende landschappen, fascinerende mensen en ongelooflijke verhalen vanuit de hele wereld.

Fascinerende mensen op Discovery World

Op Discovery World zie je:

  Adembenemende landschappen
  Fascinerende mensen
  Ongelooflijke verhalen
  Spraakmakende documentaires

Discovery World kijk je met KNIPPR

Discovery World kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. Discovery World bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.
0,99 /mnd
Bone Detectives op Discovery World

Bone Detectives

In ‘Bone Detectives’ volgen we de avontuurlijke archeoloog van Discovery World terwijl hij naar de verste uithoeken van de aarde reist. De archeoloog is gedreven door de overtuiging dat de geheimen van het verleden onthuld moeten worden. Zorgvuldig geconserveerde mummies en skeletten vertegenwoordigen een mysterie om te ontrafelen, een leven om in kaart te brengen, een wereld om te verkennen en een sterfgeval om te onderzoeken. 
Extreme Engineering op Discovery World

Extreme Engineering

Architect Danny Foster reist de wereld rond om bijzondere constructies te bekijken, zoals oorlogsschepen, enorme cruiseschepen of achtbanen. Foster neemt je mee naar binnen bij de meest opzienbarende technische werken en spreekt ter plaatse met de architecten en ingenieurs.
I Shouldn’t Be Alive op Discovery World

I Shouldn't Be Alive

Deze alom geprezen documentairereeks vertelt het verhaal van mensen met buitengewone verhalen die zich in extreme situaties bevonden van leven of dood. Er worden verhalen verteld uit de eerste hand van de overlevenden, waarbij ze hun fysisieke en psychologische overleving navertellen. Denk aan schipbreuken, lawines en andere heftige ongelukken.