Loading...
TaalNederlands
DoelgroepKids 6 - 12 jaar
InteressegebiedenSeries, tekenfilms, films

Disney XD

Disney XD is met de meest avontuurlijke en grappige programma’s dé televisiezender voor echte stoere jongens tussen de 6 en 12 jaar oud. Op Disney XD zie je de meest grappige, bizarre en avontuurlijke series en films! Wat te denken van series als Star Wars Rebels, Spiderman, Penn & Zero, Phineas & Ferb en Wanders Wereld. Dagelijks kunnen je kids van 6 tot 18 uur op Disney XD kijken naar de leukste series en films, waarna vanaf 18 uur de programmering van Veronica start.
 

Bij Disney XD zie je:

  Speciaal voor jongens (en stoere meisjes) van 6 uur - 18 uur
  De spannendste avonturen met je favoriete superhelden
  De TV zender om met je vrienden te kijken
  Actie, sport, gaming en heel veel humor

Disney XD kijk je met KNIPPR

Disney XD vormt een combinatiezender met Veronica en is onderdeel van KNIPPR Basis. De programmering van Disney XD loopt dagelijks van 06.00-18.00 uur.
 

Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!
Star Wars bij KNIPPR  
Star Wars: De Avonturen van de Bouwmeesters
Rowan, Kordi en Zander Bouwmeester speuren het sterrenstelsel af voor onderdelen om hun eigen ruimteschepen te bouwen. Als het jongste lid, Rowan, een deel van het eeuwenoude Kyber-zwaard ontdekt, worden ze al snel het doelwit van keizer Palpatine en Darth Vader. Ga met de Bouwmeesters mee op avontuur om de ontbrekende Kyber-kristallen te vinden, voordat het Keizerrijk ze in handen krijgt.
Gravity Falls   
Gravity Falls
De serie volgt de avonturen van tweeling Dipper en Mabel Pines, die door hun ouders voor een zomer naar het dorp Gravity Falls in Oregon worden gestuurd om in de Raadselschuur, de toeristenval van hun grootoom Stan, vakantie te vieren. Na het vinden van een occult boek ontdekt Dipper een verscheidenheid aan mysteries die zich afspelen in het vreemde dorp, wat het leven van de tweeling voorgoed op zijn kop zet.
 
Marvel´s Guardians of the Galaxy
Redden van het universum is dagelijkse kost voor deze groep van bijzondere karakters. Knotsgek, lichtelijk aggresief, nergens bang voor, maar de beste vrienden! Zal het Peter Quill en zijn team lukken het universum te redden?