Loading...
TaalEngels
DoelgroepHondenbezitters
InteressegebiedenHonden

Dog TV; speciale tv zender voor honden

Dog TV is een unieke TV zender, speciaal voor honden. Dog TV zorgt voor een perfecte omgeving voor honden die thuis op hun baasje moeten wachten gedurende de dag. Na jarenlang onderzoek met enkele van de beste huisdierexperts ter wereld, zijn speciale TV programma's ontwikkeld. Het resultaat van dit alles is een zelfverzekerde, gelukkige hond, die minder kans heeft op stress, scheidingsangst of het ontstaan van verwante problemen. Dog TV zorgt ervoor dat de hond rustig is en blijft. Je hond gaat zich niet vervelen én de hond het idee heeft dat hij niet alleen is.

Dog TV zorgt ervoor dat je hond(en) zich nooit meer alleen voelen als iedereen buiten de deur is. Deze unieke zender voor honden is in Nederland alleen verkrijgbaar bij KNIPPR.
  
TV speciaal voor je hond op Dog TV  

Nieuw bij DogTV

Op Dog TV zie je:

  Programma’s gemaakt door de beste dierenexperts
  Speciale zender voor je hond
  Rustgevende geluiden voor je hond
  TV gebaseerd op een studie van meer dan 3 jaar

Dog TV kijk je met KNIPPR

Dog TV kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. Dog TV bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.
Probeer eerste maand gratis!
1,99 /mnd
Laat je hond spelen met KNIPPR

Spelen maar!

Zelfs als je hond alleen thuis is, kan hij zich met Dog TV prima vermaken. Door gebruik te maken van actieve camerabeelden, leuke animaties, bewegende objecten en swingende muziek zal je hond speels worden. Verveling komt dus niet meer voor.

Je hond doet het rustig aan met KNIPPR

Even rustig aan

Maak je hond rustig door gebruik te maken van de 'relaxation' programma's. Het beeld laat een rustige sfeer, rustige muziek en beelden met weinig beweging zien om je hond tot rust te brengen. Perfect voor als je hond net een uitgebreide wandeling heeft gemaakt.

Je hond gaat uit de comfortzone met KNIPPR

Uit de comfortzone

Zorg dat je hond zich overal op zijn gemak voelt. Door gebruik te maken van erkende technieken, speciale geluiden en beelden zorg je ervoor dat je hond zich overal op zijn gemak voelt. Druk of rustig in huis? Jouw hond voelt zich er dankzij Dog TV prima bij.