Loading...
TaalNederlands
DoelgroepSportliefhebbers
InteressegebiedenTopsport uit binnen- en buitenland

Eurosport 1


Eurosport 1 is een echte allround sportzender. Je kunt er kijken naar zo’n 110 verschillende sporten. Jaarlijks wordt meer dan 3000 uur live televisie uitgezonden. zodat je als sportliefhebber niets mis van de grote sportevents. Het aanbod van Eurosport 1 bestaat onder meer uit veel tennis (o.a. Australian Open, Roland Garros, US Open), voetbal (o.a. Serie A, Ligue 1, MLS), wielrennen (o.a. de 3 grote ronden en 24 UCI wedstrijden, waaronder alle klassiekers) en auto- en motorsporten (o.a. MotoGP, het FIA WTCC, het European Rally Championship, de 24 Uur van Le Mans en het WK Superbikes). De hoeveelheid topsport op Eurosport 1 is ongekend!

Grootste aanbod tennis, wielrennen en motorsport

Maar er is nog veel meer dan tennis, wielrennen en motorsport. Wat te denken van zwemmen, turnen, paardensport, schermen, golf en basketbal. In de winter is er veel aandacht voor spectaculaire wintersporten als skiën, kunstschaatsen, bobsleeën, schansspringen en rodelen. Kortom: op Eurosport 1 raak je nooit uitgekeken!

Op Eurosport 1 zie je:

  De beste auto- en motorsport
  Alle grote wielerrondes & grand slams
  Vele internationale voetbalcompetities
  De populairste wintersporten

Eurosport 1 kijk je met KNIPPR

Eurosport 1 is onderdeel van KNIPPR Basis, waarin zich de populairste zenders bevinden. KNIPPR Basis bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je deze programma’s bekijkt.
Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!

Tennis

De grandslams Roland Garros, US Open en Australian Open zijn allemaal te zien op Eurosport. Bij de heren kun je genieten van toppers als Djokovic, Nadal, Murray en Federer. Bij de dames is het de vraag wie Serena Williams kan verslaan. Een van de vele Russinen? En kan Kiki Bertens weer voor een stunt zorgen? Live toptennis zie je op Eurosport 1!

Wielrennen

De wielerrondes Giro d’Italia, de Tour de France én de Vuelta zijn alle drie te zien op Eurosport 1. Je ziet er van alles; tijdritten, massasprints, bergetappes enz enz. En hoe brengen de Nederlandse topwielrenners als Tom Dumoulin, Bauke Mollema, Steven Kruiswijk, Robert Gesink en Wilco Kilderman het er van af? Geniet op Eurosport van de schitterende wielerrondes!

Motorsport

De aanbod aan motorsport is dit jaar enorm bij Eurosport. Met niet alleen de MotoGP, maar ook British Superbike, het Endurance WK en het Moto Cross WK. Bij de MotoGP, de koningsklasse van de motorsport, zie je de hevige strijd tussen Valentino Rossi en Marc Marquez. Naast de MotoGP zendt Eurosport ook de British Superbike, het Endurance WK en het Moto Cross WK uit.