Loading...
TaalNederlands
DoelgroepSportliefhebbers
InteressegebiedenTopsport uit binnen- en buitenland
Eurosport 1 op KNIPPR

Eurosport 1; dé zender met o.a. het grootste aanbod tennis, wielrennen en motorsport


Eurosport 1 is een echte allround sportzender. Je kunt er op Eurosport 1 kijken naar zo’n 110 verschillende sporten. Jaarlijks kun je meer dan 3.000 uur aan sport live op je tv kijken. zodat je als sportliefhebber niets mist van de grote sportevents. Het aanbod van Eurosport 1 bestaat onder meer uit veel tennis (o.a. Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open), wielrennen (o.a. de 3 grote ronden en 24 UCI wedstrijden, waaronder alle klassiekers) en auto- en motorsporten (o.a. MotoGP, het FIA WTCC, het European Rally Championship, de 24 Uur van Le Mans en het WK Superbikes). Ook voor live voetbal zit je bij KNIPPR goed, met onder andere Serie A, Ligue 1 en MLS. De hoeveelheid topsport op Eurosport 1 is ongekend!

Maar er is nog veel meer dan tennis, voetbal, wielrennen en motorsport. Wat te denken van zwemmen, turnen, paardensport, schermen, golf en basketbal. In de winter is er veel aandacht voor spectaculaire wintersporten als skiën, kunstschaatsen, bobsleeën, schansspringen en rodelen. Kortom: sport op tv hoef je nooit meer te missen op Eurosport via KNIPPR!
 
Internationaal voetbal KNIPPR

Op Eurosport 1 zie je:

  De beste auto- en motorsport
  Alle grote wielerrondes & grand slams
  Vele internationale voetbalcompetities
  De populairste wintersporten

Eurosport 1 kijk je met KNIPPR

Eurosport 1 is onderdeel van KNIPPR Basis, waarin zich de populairste zenders bevinden. KNIPPR Basis bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je deze programma’s bekijkt.
Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!
Tennis op KNIPPR

Tennis

De grandslams Roland Garros, US Open en Australian Open zijn allemaal te zien op Eurosport. Bij de heren kun je genieten van toppers als Djokovic, Nadal, Murray en Federer. Bij de dames is het de vraag wie Serena Williams kan verslaan. Een van de vele Russinen? En kan Kiki Bertens weer voor een stunt zorgen? Live toptennis zie je op Eurosport 1!
Wielrennen op KNIPPR

Wielrennen

De wielerrondes Giro d’Italia, de Tour de France én de Vuelta zijn alle drie te zien op Eurosport 1. Je ziet er van alles; tijdritten, massasprints, bergetappes enz enz. En hoe brengen de Nederlandse topwielrenners als Tom Dumoulin, Bauke Mollema, Steven Kruiswijk, Robert Gesink en Wilco Kilderman het er van af? Geniet op Eurosport van de schitterende wielerrondes, bekijk hier de wielerkalender 2017.
Motorsport op KNIPPR

Motorsport

De aanbod aan motorsport is dit jaar enorm bij Eurosport. Met niet alleen de MotoGP, maar ook British Superbike, het Endurance WK en het Moto Cross WK. Bij de MotoGP, de koningsklasse van de motorsport, zie je de hevige strijd tussen Valentino Rossi en Marc Marquez. Naast de MotoGP zendt Eurosport ook de British Superbike, het Endurance WK en het Moto Cross WK uit.