Loading...
TaalNederlands
DoelgroepSportliefhebbers
InteressegebiedenTopsport uit binnen- en buitenland

Eurosport 2; dé tv zender met meer dan 110 verschillende sporten

Op de sportzender Eurosport 2 kun je kijken naar spectaculaire sporten als basketbal, extreme sports en auto- en motorsporten. Daarnaast zie je er live registraties van snooker, tennis Grand Slams en Olympische zomer- en wintersporten. De veelal rechtstreekse verslaggeving wordt verrijkt met live commentaar en analyses van gepassioneerde en ervaren experts uit de lokale en internationale sportwereld: van voormalig snookerkampioen Ronnie O’Sullivan tot ex-tennisster Kristie Boogert en van ex-wielrenner Karsten Kroon tot oud-Olympisch kampioen snowboarden Nicolien Sauerbreij. Je hoeft dus niets meer te missen van sport op tv met KNIPPR! 
 

Op Eurosport 2 zie je:

Op Eurosport 2 worden er maar liefst meer dan 110 verschillende sporten uitgezonden, waarvan je jaarlijks ruim 3.000 uur live tv kijken kan. Je kunt er kijken naar sporten die je vrijwel nergens anders kunt zien, zoals schermen, speedway en vele spectaculaire wintersporten.
 
Snooker op KNIPPR

Samenvatting

  De beste auto- en motorsport
  Spectaculaire extreme sports
  Zeer veel live sport
  Deskundig commentaar & analyses

Eurosport 2 kijk je met KNIPPR

Eurosport 2 kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. Eurosport 2 bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.
0,99 /mnd
Autosport op KNIPPR

FIA WTCC

Het FIA WTCC geldt als een van de belangrijkste en snelst groeiende pijlers van de mondiale autosport. Er wordt geracet in traditionele toerwagens, die zijn omgebouwd tot ware racemonsters. Twaalf aansprekende circuits vormen het toneel voor een bij voorbaat spectaculair seizoen.
Atletiek op KNIPPR

Atletiek

Atletiek wordt steeds groter in Nederland, mede door het succes van topsprintster en wereldkampioen 200 meter Dafne Schippers. Ze geldt inmiddels als een van de favorieten op de 100 en 200 meter. Dit jaar worden daarbij ook nog eens de EK atletiek georganiseerd in het Olympisch Stadion in Amsterdam.  
Wielrennen op KNIPPR

Topcompetitie Wielrennen

De Topcompetitie is een klassement over een reeks Nederlandse wielerklassiekers. Er wordt in 9 zware koersen gestreden om de dag- en eindwinst. Tevens zal er in iedere koers plek zijn voor 3 wildcards voor Nederlandse teams. Dit alles met een gegarandeerd profcontract in het verschiet bij de formatie Roompot Oranje Peloton.