Loading...
TaalNederlands
DoelgroepAlle leeftijden
InteressegebiedenGevarieerd
Family7

Family7 is de christelijke TV zender van Nederland

Bij Family7 zie je documentaires, films, bijbelstudies, kinderprogramma’s, talkshows en dagelijks achtergronden bij de actualiteiten. Alle programma’s die uitgezonden worden zijn 100% schoon, zonder gevloek of zinloos geweld.

Laat je boeien door films zoals God’s not dead, Me Again, Do you Believe? en Inuk. Bekijk dagelijks het actualiteitenprogramma Uitgelicht! met achtergronden bij het nieuws, of volg diepgaande bijbelstudies. Kinderen kunnen genieten van TV programma’s zoals Krummel en Chi Rho. In alle programma’s loopt Gods liefde als rode draad.

Family7 bij Knippr

Bij Family7 zie je:

  Documentaires
  Bijbelstudies
  Kinderprogramma's
  Dagelijkse actualiteiten

Family7 kijk je met KNIPPR

Family7 kun je als losse TV zender bestellen en maandelijks wijzigen. Family7 bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je deze programma’s bekijkt.

Nieuw
0,99 /mnd
Nieuw
Bestel Family7
Transparant bij KNIPPR

Transparant

Esther Vorsterman van Oijen en Erica Duenk presenteren het programma Transparant. Een serie die volgens Esther ‘wil zijn waar de titel voor staat: echt, puur, doorzichtig en niets willen verhullen. Een serie ook waarin woorden van bemoediging en leven worden doorgegeven vanuit Gods Woord.’ Esther is de presentatrice van de serie en verzorgt in elke uitzending een inspiratiemoment, waarna ze met Erica in gesprek gaat over het behandelde thema.
Thuis! bij KNIPPR

Thuis!

In het programma ‘Thuis!’ gaat Jan van den Bosch in gesprek met bekende Nederlanders. Thuis is vaak een plek waar je mag zijn wie je bent. Sommigen zijn er een leven lang naar op zoek. Het is de ontdekkingsreis naar je ware identiteit. Over deze zoektocht vol ups en downs gaat Jan van den Bosch in gesprek. De gesprekken geven een verrassende inkijk in het leven van mensen die we eigenlijk alleen maar kennen in hun rol als 'publiek' persoon, zoals Henny Huisman, Emile Ratelband, Willibrord Frequin, Kees van der Staaij en Marijke Helwegen.
Uitgelicht op KNIPPR

Uitgelicht!

Uitgelicht! brengt elke werkdag in twintig minuten achtergronden en analyses bij het binnenlandse en internationale nieuws. Met dit actualiteitenprogramma plaatst Family7 de actualiteit in perspectief en geeft duiding vanuit een christelijk oogpunt. Uitgelicht wordt voorafgegaan door de nieuwsuitzending van de internationale nieuwszender I-24 vanuit Israël.