Loading...
TaalNederlands
DoelgroepAlle leeftijden
InteressegebiedenFilms, series en spraakmakende programma's

FOX

 

FOX zet je op het puntje van je stoel met baanbrekende series zoals The Walking Dead, de grootste serie ter wereld. Maar ook het door pers en publiek bejubelde Empire is direct na USA-première te zien op FOX. We nemen je mee terug in de tijd om de moord op JFK te onderzoeken in 11.22.63 en deze zomer duwen wij je uit je comfortzone met de spraakmakende horror-serie Outcast. Daarnaast zie je op FOX nog veel meer internationale TV-series, zoals Chicago Fire, The Simpsons, Da Vinci's Demons en meer. Naast alle hitseries kan je genieten van de beste en leukste topfilms uit Hollywood. Zin om een avondje te bankhangen? Dan is FOX dé zender voor jou!

Je ziet het beste als eerste bij FOX

Bij FOX zie je de beste films en de leukste series. Dit allemaal op 1 zender. Uniek is dat veel Amerikaanse series al direct na de première te zien zijn. FOX is jouw garantie voor “The Best. First” in entertainment.

Op FOX zie je:

  Bekende hitseries
  De leukste en beste films
  Baanbrekend en kwalitatief
  Kijk het beste als eerste

FOX kijk je met KNIPPR

FOX is onderdeel van KNIPPR Basis, waarin zich de populairste zenders bevinden. KNIPPR Basis bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je deze programma’s bekijkt.
Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!
Kijk Prisonbreak van Fox met KNIPPR

Prisonbreak

Prison Break is terug en klaar voor zijn grootste ontsnapping ooit. De doodgewaande Michael blijkt nog in leven te zijn en zijn broer is klaar om hem te bevrijden. In de spannende nieuwe serie, is de originele cast (Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Amaury Nolasco, Robert Knepper, Rockmond Dunbar en Paul Adelstein) herenigd voor een geheel nieuw avontuur verspreid over de hele wereld.

Legion

David Haller, alias Legion, is een gekwelde man met krachten die het verstand te boven gaan. Zijn krachten krijgt hij niet voor niets, het gaat ten koste van zijn geest. Geplaagd door meerdere persoonlijkheden - ieder doet beroep op een ander aspect van zijn kracht - probeert David weer geestelijk gezond te worden. Maar hij wordt moe en staat op het punt om op te geven als hij ineens het meisje van zijn dromen ontmoet.
Kijk This is us van Fox met KNIPPR

This is us

"This is us" volgt een uniek ensemble aan personen, wanneer hun wegen kruisen en hun levensverhalen zich met elkaar verweven. Van op dezelfde dag jarig zijn, tot zo veel meer dan je zou verwachten. Zo zie je in de eerste aflevering hoe Randall zijn biologische vader vindt; Kevin belandt in een persoonlijke crisis; Kate bevindt zich op een dieptepunt en Rebecca's bevalling zet zich 6 weken te vroeg in.