Loading...
TaalNederlands
DoelgroepAlle leeftijden
InteressegebiedenFilms, series en spraakmakende programma's

FOX

 

FOX zet je op het puntje van je stoel met baanbrekende series zoals The Walking Dead, de grootste serie ter wereld. Maar ook het door pers en publiek bejubelde Empire is direct na USA-première te zien op FOX. We nemen je mee terug in de tijd om de moord op JFK te onderzoeken in 11.22.63 en deze zomer duwen wij je uit je comfortzone met de spraakmakende horror-serie Outcast. Daarnaast zie je op FOX nog veel meer internationale TV-series, zoals Chicago Fire, The Simpsons, Da Vinci's Demons en meer. Naast alle hitseries kan je genieten van de beste en leukste topfilms uit Hollywood. Zin om een avondje te bankhangen? Dan is FOX dé zender voor jou!

Je ziet het beste als eerste bij FOX

Bij FOX zie je de beste films en de leukste series. Dit allemaal op 1 zender. Uniek is dat veel Amerikaanse series al direct na de première te zien zijn. FOX is jouw garantie voor “The Best. First” in entertainment.

Op FOX zie je:

  Bekende hitseries
  De leukste en beste films
  Baanbrekend en kwalitatief
  Kijk het beste als eerste

FOX kijk je met KNIPPR

FOX is onderdeel van KNIPPR Basis, waarin zich de populairste zenders bevinden. KNIPPR Basis bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je deze programma’s bekijkt.
Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!
Kijk Walking Dead van Fox met KNIPPR

Seizoen 8 van ‘The Walking Dead’

De internationaal bekroonde hitserie ‘The Walking Dead’ keert eind deze maand terug op seriezender FOX. Vanaf maandag 26 februari wordt om 22.00 uur het achtste seizoen van de serie hervat met nieuwe afleveringen, die wederom binnen 24 uur na de Amerikaanse première te zien zijn.

In seizoen 8 verklaart Rick Negan en zijn troepen de oorlog. De Saviors zijn met meer, hebben betere wapens en zijn meedogenloos, maar Rick en de andere gemeenschappen vechten samen in de hoop op een betere toekomst. De strijd barst los als ze beginnen aan een grote en gedurfde tegenaanval.
The Resident bij KNIPPR

The Resident

​Vanaf 28 maart, elke woensdag om 22:00 uur.

The Resident gaat over een strenge, briljante dokter die een idealistische jonge co-assistent op zijn eerste dag laat zien wat er zich écht achter de gordijnen van het ziekenhuis afspeelt. 
Deep State van Fox met KNIPPR

Deep State

'Deep State' is een even rauwe als meeslepende thriller-serie die de kijker vanaf het allereerste begin op het puntje van zijn stoel houdt. Voormalig geheim agent Max Easton (Mark Strong) ziet zich gedwongen om terug te keren naar zijn oude leven om de dood van zijn zoon te wreken. Maar wie kan hij nog vertrouwen in een wereld waar de grenzen tussen feiten, fictie en de waarheid steeds moeilijker van elkaar te onderscheiden zijn?

‘Deep State’ is de eerste volledig eigen productie van FOX Networks Group Europe & Africa en gaat in april 2018 in 50 landen in première. De cast bestaat onder anderen uitMark Strong(Zero Dark Thirty, Kingsman-The Golden Circle),Joe Dempsie(Game of Thrones, Skins),Karima McAdams(Vikings),Alistair Petrie(The Night Manager, Rogue One),Lyne Renée(Split) enPip Torrens(The Crown).'Deep State' is vanaf april te zien op FOX