Loading...
TaalNederlands
DoelgroepAlle leeftijden
InteressegebiedenFilms, series en spraakmakende programma's

FOX

 

FOX zet je op het puntje van je stoel met baanbrekende series zoals The Walking Dead, de grootste serie ter wereld. Maar ook het door pers en publiek bejubelde Empire is direct na USA-première te zien op FOX. We nemen je mee terug in de tijd om de moord op JFK te onderzoeken in 11.22.63 en deze zomer duwen wij je uit je comfortzone met de spraakmakende horror-serie Outcast. Daarnaast zie je op FOX nog veel meer internationale TV-series, zoals Chicago Fire, The Simpsons, Da Vinci's Demons en meer. Naast alle hitseries kan je genieten van de beste en leukste topfilms uit Hollywood. Zin om een avondje te bankhangen? Dan is FOX dé zender voor jou!

Je ziet het beste als eerste bij FOX

Bij FOX zie je de beste films en de leukste series. Dit allemaal op 1 zender. Uniek is dat veel Amerikaanse series al direct na de première te zien zijn. FOX is jouw garantie voor “The Best. First” in entertainment.

Op FOX zie je:

  Bekende hitseries
  De leukste en beste films
  Baanbrekend en kwalitatief
  Kijk het beste als eerste

FOX kijk je met KNIPPR

FOX is onderdeel van KNIPPR Basis, waarin zich de populairste zenders bevinden. KNIPPR Basis bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je deze programma’s bekijkt.
Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!
The Flash

The Flash

​Wanneer er een deeltjesversneller ontploft en hierbij een onweersbui teweegbrengt, wordt Barry tegelijktijdig getroffen door een bliksem en blootgesteld aan chemicaliën in zijn lab. Hij raakt in een coma. De ontwerper van deze deeltjes versneller, Harrison Wells ( Tom Cavanagh ), vangt Barry op in S.T.A.R. Labs. Daar wordt Barry door Wells verzorgd tot hij 9 maanden later ontwaakt uit zijn coma. Bij het ontwaken blijkt het ongeval hem superkrachten te hebben gegeven, te weten bovenmenselijke snelheid.

Legion

David Haller, alias Legion, is een gekwelde man met krachten die het verstand te boven gaan. Zijn krachten krijgt hij niet voor niets, het gaat ten koste van zijn geest. Geplaagd door meerdere persoonlijkheden - ieder doet beroep op een ander aspect van zijn kracht - probeert David weer geestelijk gezond te worden. Maar hij wordt moe en staat op het punt om op te geven als hij ineens het meisje van zijn dromen ontmoet.

Cordon

Cordon 2 begint waar seizoen 1 eindigde. Jana is herenigd met haar vriend, politieman Lex die nu ook in het cordon zit. Samen moeten ze zich ontfermen over Quinten, wiens moeder in het cordon stierf. Agent Jokke is besmet met het dodelijk virus, net als Dr. Cannaerts, die halsoverkop met virusremmers op de proppen komt. En buiten het cordon probeert topambtenaar Sabine Lommers Operatie Doofpot te starten rond de echte origine van het virus.