Loading...
TaalNederlands
DoelgroepAlle leeftijden
InteressegebiedenFilms, series en spraakmakende programma's

FOX

 

FOX zet je op het puntje van je stoel met baanbrekende series zoals The Walking Dead, de grootste serie ter wereld. Maar ook het door pers en publiek bejubelde Empire is direct na USA-première te zien op FOX. We nemen je mee terug in de tijd om de moord op JFK te onderzoeken in 11.22.63 en deze zomer duwen wij je uit je comfortzone met de spraakmakende horror-serie Outcast. Daarnaast zie je op FOX nog veel meer internationale TV-series, zoals Chicago Fire, The Simpsons, Da Vinci's Demons en meer. Naast alle hitseries kan je genieten van de beste en leukste topfilms uit Hollywood. Zin om een avondje te bankhangen? Dan is FOX dé zender voor jou!

Je ziet het beste als eerste bij FOX

Bij FOX zie je de beste films en de leukste series. Dit allemaal op 1 zender. Uniek is dat veel Amerikaanse series al direct na de première te zien zijn. FOX is jouw garantie voor “The Best. First” in entertainment.

Op FOX zie je:

  Bekende hitseries
  De leukste en beste films
  Baanbrekend en kwalitatief
  Kijk het beste als eerste

FOX kijk je met KNIPPR

FOX is onderdeel van KNIPPR Basis, waarin zich de populairste zenders bevinden. KNIPPR Basis bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je deze programma’s bekijkt.
Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!
American Horror Story: Roanoke

American Horror Story: Roanoke

Het meest mysterieuze seizoen van American Horror Story tot nu toe met een hoop bekende gezichten: Lady Gaga, Angela Bassett, Denis O'Hare, Evan Peters, Matt Bomer, Cheyenne Jackson & Sarah Paulson.

Outcast

Het creatieve brein dat ons The Walking Dead bracht, Robert Kirkman, komt met zijn nieuwe, unieke serie Outcast. Deze horror-drama vertelt het verhaal van Kyle Barnes, die van jongs af aan wordt geteisterd door demonische invloeden. In zijn zoektocht naar goed en kwaad, doet hij ontdekkingen die zijn beeld van de wereld totaal doen veranderen. Een heftige en aangrijpende serie die je vanaf de eerste aflevering bij de strot grijpt en niet meer loslaat.

Quantico

Quantico geeft je een uniek kijk op het het leven van FBI-agenten in opleiding tijdens hun training in Quantico in Virginia. Alleen de beste van de beste agenten kwalificeren zich voor deze opleiding. Wanneer een van hun wordt verdacht van terrorisme verandert hun leven drastisch. Quantico komt van de makers van Greys Anatomy en Criminal Minds en is een spannende serie met actuele thema’s en een cast vol met aanstormend talent.