Loading...
TaalEngels
DoelgroepInteresse voor mondiaal nieuws
InteressegebiedenNieuws & reportages
FOX News Channel op KNIPPR

FOX News Channel; nieuws vanuit de hele wereld

FOX News Channel is het meest bekeken nieuwskanaal in Amerika. FOX News Channel brengt de kijker 24 uur per dag de belangrijkste gebeurtenissen en de meest invloedrijke individuen van de wereld.

Met gerespecteerde journalisten over de hele wereld is FOX News Channel dé zender voor uw nieuws en informatie. Kijk FOX News Channel en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste gebeurtenissen over de hele wereld.
FOX News Channel op KNIPPR

Op FOX News Channel zie je:

  24 uur per dag het beste nieuws van de wereld
  Interviews met de meest invloedrijke individuen van de wereld
  Algemeen, politiek en zakelijk nieuws

FOX News Channel kijk je met KNIPPR

FOX News Channel kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. FOX News Channel  bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.

0,99 /mnd
Amercia’s Newsroom op KNIPPR

America’s Newsroom

Bill Hemmer en Martha Maccallum presenteren America’s Newsroom. Deze show brengt de harde waarheid aan het licht en heeft interviews met belangrijke nieuwsmakers.
FOX News Sunday op KNIPPR

FOX News Sunday

Chris Wallace presenteerd dé talkshow van de zondagochtend. In deze show worden zowel politieke als zakelijke individuen geïnterviewd. De gasten komen niet alleen uit de Amerika maar komen van over de hele wereld.
The Greg Gutfeld Show op KNIPPR

The Greg Gutfeld Show

Met humoristisch commentaar op de belangrijkste evenementen van de week, brengt Greg Gutfeld een andere kijk op het nieuws. Dit doet hij door middel van karakteristieke monologen en verrassende interviews met nieuwsmakers en media persoonlijkheden.