Loading...
TaalFrans
DoelgroepInteresse voor mondiaal nieuws
InteressegebiedenNieuws & reportages
France 24 français kijken met KNIPPR

France 24 Français

Op de Franse nieuwszender France 24 zie je 24/7 internationaal nieuws uit alle uithoeken van de wereld. Behalve het reguliere nieuws, is er ook veel aandacht voor zakelijk nieuws en sport. Er worden allerlei typen programma's uitgezonden, zoals documentaires, reportages en interviews. Dagelijks zijn er bijdragen te zien van correspondenten vanuit diverse continenten. Kijk je naar France 24, ben je altijd op de hoogte van het belangrijkste nieuws op de wereld.

France 24: nieuws vanuit vele invalshoeken

France 24 staat bekend om spraakmakende documentaires en populaire nieuwsshows. Ook is er aandacht voor de achtergronden van het nieuws en kun je er veel zien over de actuele thema's zoals terrorisme, EU en actualiteit uit de VS.

Bij France 24 zie je:

  Elk half uur internationaal nieuws
  160 correspondenten over de hele wereld
  Spraakmakende documentaires
  Boeiende reportages en interviews

France 24 kijk je met KNIPPR

France 24 kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. France 24 bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.

0,99 /mnd
In winkelwagen

L’actualité internationale 24h/24

France 24 propose un point complet sur l’actualité internationale toutes les 30 minutes. Magazines, entretiens, reportages et débats viennent compléter la programmation.

Kijk France 24 bij KNIPPR
Le gros mot de l'eco kijk je met KNIPPR

Le Gros Mot de l'Eco

Inflatie, deflatie, het concurrentievermogen... Weet jij wat deze woorden betekenen? Le Gros Mot de l'Eco ontcijfert belangrijke economische concepten die ons dagelijks leven vorm geven.
L'Europe dans tous ses Etats kijk je met KNIPPR

L'Europe dans tous ses Etats

France 24 reist over de 28 lidstaten met de microfoon in de handen om de nieuwe generatie Europeanen te vragen over de Europese Unie.

Reporters

Een diepgaande verslag van de France 24-team van senior verslaggevers. Elke week pakken ze nieuwe diepgaande problemen aan in de vorm van internationale actualiteitagenda.