Loading...
TaalEngels
DoelgroepInteresse voor mondiaal nieuws
InteressegebiedenNieuws & reportages
France 24 Engels kijken met KNIPPR

France 24 Engels; dé Franse TV zender voor het laatste internationale, Engelstalige nieuws

Op de Franse TV nieuwszender France 24 Engels zie je 24/7 internationaal, Engels ge-sproken nieuws. Buiten het reguliere nieuws, wordt er ook veel zakelijk nieuws en sport uitgezonden. Zo worden er verder ook documentaires, reportages en interviews uitge-zonden. Iedere dag zijn er verslagen te bekijken van correspondenten uit diverse conti-nenten. Volg je France 24 Engels, dan ben je altijd op de hoogte van het belangrijkste internationale nieuws.

France 24 Engels heeft de naam van spraakmakende documentaires en populaire nieuwsshows. Verder is er focus op de achtergronden van het nieuws en is er veel aan-dacht voor de actuele thema's zoals terrorisme, EU en actualiteit uit de VS.

Meer informatie over de Franstalige zender France 24 vind je hier.

Bij France 24 Engels zie je:

  Elk half uur internationaal nieuws
  160 correspondenten over de hele wereld
  Spraakmakende documentaires
  Boeiende reportages en interviews

France 24 Engels kijk je met KNIPPR

France 24 Engels kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. France 24 Engels bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.

0,99 /mnd
In winkelwagen

International news 24/7

France 24 offers an international news bulletin every half hour, with in-depth reports, debates, features, interviews and more, completing the line-up.

Kijk France 24 bij KNIPPR
Kijk Talking Europe bij KNIPPR

Talking Europe

Politici, activisten en deskundigen debateren over de onderwerpen die de EU aangaan en een "gast van de week" geeft zijn of haar inzichten over een onderwerp in een interview. Elke zaterdag om 12 uur.
France 24 Revisited - kijk je bij KNIPPR

Revisited

We keren terug naar de plek die in het nieuws was. Soms lang geleden, soms recent om te zien hoe de mensen daar hun leven weer opbouwen. Zondag's om 21:00 uur.
France 24 Reporters kijk je met KNIPPR

Reporters

Een diepgaand verslag van het France 24-team van senior verslaggevers. Elke week pakken ze nieuwe diepgaande problemen aan in de vorm van internationale actualiteiten agenda.