Loading...
TaalNederlands
DoelgroepPaardenliefhebbers
InteressegebiedenPaarden en paardensport
Horse & Country

Horse & Country TV; tv zender voor liefhebbers van paarden en paardensport

Horse & Country TV is dé zender voor iedereen die van paarden en paardensport houdt. Op deze paardensportzender zie je de beste spring-, dressuur- en eventing wedstrijden ter wereld, inclusief FEI competities, de Global Champions Tour en de World Dressage Masters. In het programma Passe Partout neemt presentatrice Daisy van Nieuwkasteele je mee achter de schermen bij de grootste hippische evenementen van Nederland. De serie Yard Talk geeft je een kijkje in het leven van de beste ruiters ter wereld. De Masterclasses bevatten tips en inzichten voor degenen die hun rijkunsten willen verbeteren. Door al deze programma’s, samen met documentaires, Natural Horsemanship-programma’s met sterren zoals Monty Roberts en Annemarie van der Toorn en de diverse dierenwelzijn programma’s, is er alles voor de paardenliefhebber te zien op Horse & Country TV. 

Horse & Country TV zendt de allerbeste paardensport uit van over de hele wereld. Wij nemen je mee achter de schermen bij grote events en ruiters thuis 
Horse & Country TV op KNIPPR

Op Horse & Country TV zie je:

  FEI springsport, dressuur en eventing
  Global Champions Tour
  Achter de schermen met Passe Partout
  Documentaires, dierenwelzijn en Natural Horsemanship

Horse & Country TV kijk je met KNIPPR

Horse & Country TV kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. Horse & Country TV bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.
Nieuw
1,99 /mnd
Nieuw
Passe Partout op KNIPPR

Passe Partout

Presentatrice Daisy van Nieuwkasteele gaat achter de schermen bij de grootste hippische evenementen van Nederland, zoals Jumping Amsterdam, Indoor Brabant en de Friese Hengstenkeuring. Ze krijgt exclusieve toegang tot de paarden en de beste ruiters ter wereld die tot het hart van de hippische wereld behoren. Kortom: Passe Partout is jouw kijkje achter de schermen!

FEI Sport op KNIPPR

FEI Sport

H&C zendt de highlights uit van alle grote FEI wedstrijden, inclusief de Nations Cup, World Cup Showjumping, World Dressage Masters en de Classics Eventing. Daarnaast is er ook een reguliere samenvatting, FEI Equestrian World, waarin het laatste nieuws uit de sport wordt besproken.

Aan de bak met Annemarie op KNIPPR

Aan de bak met Annemarie

Aan de bak met Annemarie is het eigen televisieprogramma van Natural Horsemanship trainer Annemarie van der Toorn. In dit programma gaat Annemarie aan de slag met verschillende paarden en pony’s die ergens moeite mee hebben of waar een probleem mee is. Bekijk hoe Annemarie dit aanpakt.