Loading...
TaalNederlands
DoelgroepCrime-liefhebbers
InteressegebiedenCrime, misdaad, drama en mysterie
Investigation Discovery op KNIPPR

ID: Investigation Discovery; tv zender voor misdaadonderzoek


Investigation Discovery (ID) is dé crime zender vol spanning, drama en mysterie. Het laat zien waar gevoelens van lust, wraak, hebzucht en jaloezie in kunnen uitmonden. Investigation Discovery neemt je mee in de intrigerende wereld van misdaadonderzoek. Je ziet er waargebeurde verhalen over mensen die tot het uiterste worden gedreven. Spraakmakende moordzaken, vermissingen en ‘crimes passionelles’ worden tot op de bodem uitgezocht. ID is de grootste crime-zender van Nederland en biedt continu een groot aanbod van eigen internationale producties.

Met Investigation Discovery kruip je in de huid van de dader, het slachtoffer, een politierechercheur of een forensisch expert. Ontrafel motieven, stel mensenkennis op de proef en maak onderdeel uit van de meeslepende zoektochten naar de waarheid. Samen met experts wordt er doorgedrongen tot de kern van de zaak en wordt er naar de ontknoping toegewerkt. Een spannende puzzel waarbij geen enkel stukje informatie ongebruikt blijft.
 

Blood Relatives Investigation Discovery

Op ID zie je:

  Dé crimeprogramma’s van Nederland
  Spannende verhaallijnen
  Waargebeurde verhalen
  Drama en mysterie

ID kijk je met KNIPPR

ID kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. ID bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.
0,99 /mnd
Almost Got Away With It op ID

Almost Got Away With It

De verhalen van deze daders verschillen van elkaar, maar hun doelen zijn altijd hetzelfde: uit de gevangenis blijven en op de vlucht leven. De personen die je ziet hebben jarenlang, soms decennia, de rechtvaardigheid vermeden. Hierbij gebruikte ze hun familie, valse identificaties en zelfs geweld om aanhouding te voorkomen. De daders doen er alles aan om uit de gevangenis te blijven. Bekijk de huiveringwekkende verhalen van deze misdadigers op ID.
Vanity Fair Confidential op ID

Vanity Fair Confidential

In Vanity Fair Confidential leggen Vanity Fair schrijvers en redacteuren een aantal van de meest fascinerende misdaden en drama’s van onze tijd bloot. Journalisten van toen kijken terug op deze zaken en reconstrueren hiermee de gebeurtenissen. Bekijk de schokkende verhalen die de redacteuren van Vanity Fair destijds bezig hielden.
Deadly Women op ID

Deadly Women

In ‘Deadly Women’ kan de weg naar wraak en hebzucht soms tot moord leiden. Wanneer deze vrouwen werden verhinderd of geld nodig hadden, dreef ze dit tot het uiterste. Kijk mee hoe deskundigen onderzoek doen naar de motieven van deze vrouwelijke moordenaars en ga mee op een bizarre reis in de wereld van vrouwen die moorden voor de kick.