Loading...
TaalNederlands
DoelgroepCrime-liefhebbers
InteressegebiedenCrime, misdaad, drama en mysterie

ID (Investigation Discovery)

ID (Investigation Discovery) is dé crime zender vol spanning, drama en mysterie. Het laat zien waar gevoelens van lust, wraak, hebzucht en jaloezie in kunnen uitmonden en neemt je mee in de intrigerende wereld van misdaadonderzoek. Je ziet er waargebeurde verhalen over waar mensen toe in staat zijn als ze tot het uiterste worden gedreven. Spraakmakende moordzaken, vermissingen en ‘crimes passionelles’ worden tot op de bodem uitgezocht. ID is de grootste crime-zender van Nederland en biedt een continu en groot aanbod van eigen internationale producties.

 

De intrigerende wereld van misdaadonderzoek

Kruip in de huid van de dader, het slachtoffer, een politierechercheur of een forensisch expert. Ontrafel motieven, stel mensenkennis op de proef en maak onderdeel uit van de meeslepende zoektocht naar de waarheid. Samen met experts wordt er doorgedrongen tot de kern van de zaak en wordt er toegewerkt naar de ontknoping. Een spannende puzzel waarbij geen enkel stukje informatie ongebruikt blijft.

Op ID zie je:

  Dé crime zender van Nederland
  Spanning gegarandeerd
  Waargebeurde verhalen
  Drama en mysterie

ID kijk je met KNIPPR

ID kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. ID bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.
0,99 /mnd

Almost Got Away With It

De verhalen van deze daders verschillen van elkaar, maar hun motieven zijn altijd hetzelfde: uit de gevangenis blijven en op de vlucht leven. De personen die je ziet, vermeden rechtvaardigheid jarenlang, soms decennia, door hun families te gebruiken, valse identificatie en zelfs geweld om aanhouding te voorkomen. 

Vanity Fair Confidential

In Vanity Fair Confidential leggen Vanity Fair schrijvers en redacteuren een aantal van de meest fascinerende misdaden en drama’s van onze tijd bloot. 

Deadly Women

In ‘Deadly Women’ kan de weg naar wraak en hebzucht soms tot moord leiden. Wanneer deze vrouwen werden verhinderd of geld nodig hadden, namen zij dit erg serieus. Kijk mee hoe deskundigen onderzoek doen naar de motieven van deze vrouwelijke moordenaars en ga mee op een bizarre reis in de wereld van vrouwen die moorden voor de kick.