Loading...
TaalFrans, Nederlands, Engels
Doelgroep12 jaar en ouder
InteressegebiedenAuto- en Motorsport

Motors TV; tv zender voor internationale autosport & motorsport

Motors TV is dé auto- en motorsportzender voor hoge snelheid en biedt de grootste selectie internationale auto- en motorsportraces. Van de FIA World Endurance Championship tot FIM Motocross World Championship. Naast de races op internationale circuits ook rally, single seaters, GT karting, off-road, track racing, ice racing, powerboat en speedway. Een groot deel van het jaarkunjenagenoegelkweekendgenietenvanliveauto-enmotorsportevenementen opMotors TV.

Motors TV zendt ieder jaar bijna 100 internationale race-evenementen uit, waaronder de Race of Champions, European Le Mans Series, FIA World Rally Championship, British GT Championship en TCR International Series. Daarnaast zendt Motors TV het Formule 1 programma Inside GP, International Superbike Championship en nog veel meer uit. Auto- en motorsportliefhebbers raken bij Motors TV niet uitgekeken! 

In de verschillende internationale races zijn Nederlandse deelnemers actief die je bij Motors TV op de voet kunt volgen. Wat denk je van motorcrosser Jeffrey Herlings en Formule 1-coureur Max Verstappen? Een deel van de auto- en motorsportprogramma's op Motors TV is
bovendien voorzien van Nederlands commentaar. 

Bij Motors TV zie je:

  FIA World Rally Championship
  FIM World Motorcross
  24H Series Toerwagens
  Inside Formule 1 reportages

Motors TV kijk je met KNIPPR

Motors TV kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. Motors TV bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je deze programma’s bekijkt.
0,99 /mnd

FIA World Rally Championship

Het WRC, het internationale rally kampioenschap, is te zien bij Motors TV. Spektakel is gegarandeerd, terwijl de mix van modder, gravel en asfalt het uiterste van de moed en het talent van de coureurs zal vragen. Motors TV brengt van alle veertien WRC-rally´s uitgebreid verslag!

FIM World Motocross

De FIM Motocross World Championship, het spectaculaire internationale motorcross kampioenschap is te volgen op Motors TV. Alle races worden door Motors TV LIVE uitgezonden. Volg Nederlands motorcrosser Jeffrey Herlings bij Motors TV op de voet op weg naar de WK-titel.

Inside GP - Formule 1

Motors TV brengt een exclusieve "achter de schermen" reportages over de Formule 1. Om goed in de stemming te komen, is er de maandag voorafgaand aan een Grand Prix een terugblik op de voorgaande race, exclusieve interviews en voorbereidingen voor de aankomende race. Ook onze eigen Max Verstappen zie je op Motors TV!