Loading...
TaalFrans, Nederlands, Engels
Doelgroep12 jaar en ouder
InteressegebiedenAuto- en Motorsport
Motorsport.tv op KNIPPR

Motorsport.tv ; tv zender voor internationale autosport & motorsport

Motorsport.tv is dé auto- en motorsportzender voor hoge snelheid en biedt de grootste selectie internationale auto- en motorsportraces. Van de FIA World Endurance Championship tot FIM Motocross World Championship. Naast de races op internationale circuits ook rally, single seaters, GT karting, off-road, track racing, ice racing, powerboat en speedway. Een groot deel van het jaar kun je nagenoeg elk weekend genieten van live auto- en motorsport evenementen op Motorsport tv.

Motorsport.tv zendt ieder jaar bijna 100 internationale race-evenementen uit, waaronder de Race of Champions, European Le Mans Series, FIA World Rally Championship, British GT Championship en TCR International Series. Daarnaast zendt Motorsport.tv het Formule 1 programma Inside GP, International Superbike Championship en nog veel meer uit. Auto- en motorsportliefhebbers raken bij Motorsport.tv niet uitgekeken! 

In de verschillende internationale races zijn Nederlandse deelnemers actief die je bij Motorsport.tv op de voet kunt volgen. Wat denk je van motorcrosser Jeffrey Herlings en Formule 1-coureur Max Verstappen? Een deel van de auto- en motorsportprogramma's op Motorsport.tv is
bovendien voorzien van Nederlands commentaar. 
Auto- en motorsport op Motorsport.tv

Bij Motorsport.tv zie je:

  FIA World Rally Championship
  FIM World Motorcross
  24H Series Toerwagens
  Inside Formule 1 reportages

Motorsport.tv kijk je met KNIPPR

Motorsport.tv kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. Motorsport.tv bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je deze programma’s bekijkt.
0,99 /mnd
FIA World Rally Championship

 

FIA World Rally Championship
Het WRC, het internationale rally kampioenschap, is te zien bij Motorsport.tv. Spektakel is gegarandeerd, terwijl de mix van modder, gravel en asfalt het uiterste van de moed en het talent van de coureurs zal vragen. Motorsport.tv brengt van alle veertien WRC-rally´s uitgebreid verslag!

FIM World Motocross

 

FIM World Motocross
De FIM Motocross World Championship, het spectaculaire internationale motorcross kampioenschap is te volgen op Motorsport.tv. Alle races worden door Motorsport.tv LIVE uitgezonden. Volg Nederlands motorcrosser Jeffrey Herlings bij Motorsport.tv op de voet op weg naar de WK-titel.

Inside GP – Formule 1

 

Inside GP - Formule 1
​Motorsport.tv brengt een exclusieve "achter de schermen" reportages over de Formule 1. Om goed in de stemming te komen, is er de maandag voorafgaand aan een Grand Prix een terugblik op de voorgaande race, exclusieve interviews en voorbereidingen voor de aankomende race. Ook onze eigen Max Verstappen zie je op Motorsport.tv!