Loading...
TaalEngels
DoelgroepAlle leeftijden
InteressegebiedenSport
Motor Vision

Motorvision TV, voor de auto liefhebber

Motorvision TV is de 24/7 zender voor de auto liefhebber. Motorvision brengt spanning en passie met volop reviews en testen, onderhoudende lifestyle shows, exclusieve klassiekers en tastbare historische documentaires, maar ook ongelooflijke prestaties, hoge snelheid en spannende races.

In talrijke magazines en reportages toont Motorvision TV de nieuwste automodellen, klassieke oldtimers, premium luxe auto’s, opgevoerde sportmodellen en de laatste trends op de automarkt. Bovendien kom je alles te weten over verkeersveiligheid, de laatste innovaties en ontwikkelingen en wat de milieuvriendelijkste auto’s voor de toekomst worden. 
Motor Vision TV

Bij Motorvision TV zie je:

  Alles over auto’s
  Lifestyle programma's
  Reviews
  Exclusieve klassiekers

Motorvision TV kijk je met KNIPPR

Motorvision TV kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. Motorvision TV bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.

0,99 /mnd
In winkelwagen
Stunt Heroes

 

Stunt Heroes
Het gerenommeerde stunt- en filmproductie bedrijf Action Concept, ofwel het brein achter de succesvolle series “Alarm für Cobra 11”, “Der Clown” en “MEK8” opent de poorten van zijn stunt fabriek en laat Motorvision TV een kijkje nemen achter de schermen. Je komt alles te weten over hoe series met veel crashes en explosies geproduceerd worden en wie de onbevreesde acteurs zijn die de verschillende stunts uitvoeren.

Dreamcars

 

DreamCars
De Ferrari, Pagani Huayra, Aston Martin Vanquish, Jaguar XKR-S, Porsche 918 of de Bentley Mulsanne, de wereld kent genoeg spannende auto’s die men zelden of nooit op straat tegenkomt. DreamCars brengt in iedere nieuwe aflevering de opwindendste modellen van een land, waarbij de auto-cultuur en de ontwikkeling daarvan in dat land wordt blootgelegd. 

Streetwise

 

Streetwise
Wie heeft het beste vierwielaandrijving? Wie heeft het beste concept voor een milieu vriendelijke technologie voor de toekomst? Professioneel coureur en auto-expert Patrick Simon onthult de geheimen van de auto-industrie. Voor Motorvision TV bezoekt hij de heilige hallen van de fabrikanten, inspecteert hij de showrooms en neemt hij een ritje in verschillende auto’s op de circuits en soms zelfs daarbuiten.