Loading...
TaalNederlands
DoelgroepLiefhebbers wildlife
InteressegebiedenDocumentaires, reportages en meer

Nat Geo Wild


Nat Geo Wild is dé zender voor liefhebbers van wildlife. Naast de schoonheid van de planeet en het dierenrijk, komen ook de effecten van klimaatveranderingen en de kracht van de aarde aan bod. Spectaculaire filmbeelden en meeslepende verhalen nemen je mee op onvergetelijke wereldreizen. Op natuurzender Nat Geo Wild zul je ademloos kijken naar de fascinerende programma's.

Kijken naar verschillende thema's

De programma's op Nat Geo Wild hebben een grote focus op dier en natuur. Populair zijn onder meer Africa's deadliest, Animals Gone Wild, Attack of the Big Cats en Cobra Mafia. Spanning is gegarandeerd bij de schitterende beelden!

Op Nat Geo Wild zie je:

  Alles over wildlife
  Gevaarlijke dieren
  Prachtige natuurgebieden
  Fascinerende documentaires

Nat Geo Wild kijk je met KNIPPR

Nat Geo Wild kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. Nat Geo Wild bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.
0,99 /mnd

Destination Wild

Destination Wild brengt de beste en meest intieme ontmoetingen met wildlife door middel van prachtige beelden en bijzondere verhalen naar de televisie. Met Destination Wild maakt onvergetelijke reizen rond de wereld: van de meest afgelegen gebieden tot de dieptes van de oceaan en de uitzonderlijke schoonheid die in je directe omgeving te vinden is.

America’s National Parks

Honderd jaar geleden raakte Amerika in de ban van een bijzonder concept: nationale parken. Deze goed verzorgde gebieden moesten geen speeltuinen voor alleen de elite worden; alle Amerikaanse burgers en ook bezoekers uit de rest van de wereld moesten het natuurschoon kunnen bewonderen. In 1916 telde de Verenigde Staten veertien nationale parken. In America’s National Parks geeft je een kijkje in de bekendste parken van Amerika. 

Big Cat Week

Wilde katachtigen als leeuwen, tijgers, lynxen, jaguars en poema’s leveren een harde strijd om hun voortbestaan. Hun populatie is in een alarmerend tempo aan het dalen en een groot aantal soorten wordt met uitsterven bedreigd. Natuurzender Nat Geo Wild brengt de zorgwekkende situatie van deze iconische dieren onder de aandacht tijdens de Big Cat Week.