Loading...
TaalNederlands
DoelgroepAlle leeftijden
InteressegebiedenNatuur, ontwikkeling, geschiedenis, toekomst

National Geographic


National Geographic is altijd op zoek naar fascinerende verhalen en vertoont documentaires die de wereld verkennen vanuit een uniek perspectief met een verrassende blik op wetenschap, technologie, geschiedenis, onderzoek, natuur en nog veel meer. De verhalen zijn gebaseerd op een combinatie van gedegen onderzoek, avontuurlijke expedities en gepassioneerd filmwerk. Spectaculaire beelden nemen je bij National Geographic op een persoonlijke manier mee. Ga mee op reis met de beste wetenschappers, fotografen, journalisten en filmmakers van de wereld en beleef het mee.

Mooie en bijzondere verhalen

National Geographic  neemt je mee over de wereld zoals je het nog nooit eerder zag. Je ziet er verhalen uit het dierenrijk, unieke natuurverschijnselen, avontuurlijke expedities en bijzondere ontdekkingen. De programma’s van National Geographic zijn niet alleen authentiek en entertainend, maar ook fascinerend en educatief.

Op National Geographic zie je:

  De mooiste natuurbeelden
  Wereldreizen uit het verleden en heden
  Een mix van entertainend en educatief
  Spectaculaire programma's

National Geographic kijk je met KNIPPR

National Geographic  is onderdeel van KNIPPR Basis, waarin zich de populairste zenders bevinden. KNIPPR Basis bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je deze programma’s bekijkt.
Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!

Story of God

In iedere aflevering staat een vraag centraal over het mysterie rondom de schepping van de mensheid. De grootste en indrukwekkendste religieuze plaatsen worden bezocht, zoals de Klaagmuur van Jeruzalem, de Bodhi Tree in India, de Maya tempels in Mexico en de Lakewood Church in Texas. 

The Incredible Dr. Pol

Volg het leven van dr. Jan Pol. Deze Nederlandse dierenarts heeft samen met zijn vrouw een dierenpraktijk op het platteland in de VS. Samen zijn ze verantwoordelijk voor meer dan 18.000 dieren, van zieke geiten tot zieke tamme varkens. Dr. Pol en zijn collega's hebben hun handen vol aan een grote variëteit patiënten en noodgevallen. 

Science of Stupid

Tegenwoordig zie je vele amateuristische stunts, die nogal eens misgaan. Er zijn ontelbare video’s van crashes en riskante capriolen in omloop, maar waarom mislukken deze heldendaden eigenlijk? Richard Hammond doet met behulp van wetenschappelijke analyses uit de doeken wat er tijdens deze gedurfde experimenten niet goed ging en waarom.