Loading...
TaalNederlands
DoelgroepAlle leeftijden
InteressegebiedenNatuur, ontwikkeling, geschiedenis, toekomst
National Geographic op KNIPPR

National Geographic; de tv zender voor fascinerende verhalen en documentaires


National Geographic is altijd op zoek naar fascinerende verhalen. Hiermee vertoont het documentaires die de wereld verkennen vanuit een uniek perspectief met een verrassende blik op wetenschap, technologie, geschiedenis, onderzoek, natuur en nog veel meer. De verhalen zijn gebaseerd op een combinatie van gedegen onderzoek, avontuurlijke expedities en gepassioneerd filmwerk. Spectaculaire beelden nemen je bij National Geographic op een persoonlijke manier mee. Ga mee op reis met de beste wetenschappers, fotografen, journalisten en filmmakers van de wereld en beleef het mee waardoor het lijkt dat je er zelf bij bent.

National Geographic neemt je mee over de wereld zoals je het nog nooit eerder zag. Je ziet er verhalen uit het dierenrijk, unieke natuurverschijnselen, avontuurlijke expedities en bijzondere ontdekkingen. De programma’s zijn niet alleen authentiek en entertainend, maar ook fascinerend en educatief. Je zult je nooit vervelen met National Geographic.
Brain Games op National Geographic

Op National Geographic zie je:

  De mooiste beelden van de natuur
  Wereldreizen uit het verleden en heden
  Een mix van entertainend en educatief
  Spectaculaire programma's

National Geographic kijk je met KNIPPR

National Geographic  is onderdeel van KNIPPR Basis, waarin zich de populairste zenders bevinden. KNIPPR Basis bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je deze programma’s bekijkt.
Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!
Kijk Genius bij KNIPPR

Genius

Genius toont het turbulente leven van een jonge wetenschapper die een icoon zou worden: Albert Einstein. Van zijn mislukkingen en prestaties in de academische wereld tot zijn emotionele zoektocht naar liefde en menselijke connectie, deze tiendelige serie is een portret van de complexe persoon die Albert Einstein was.
The Incredible Dr. Pol op KNIPPR

The Incredible Dr. Pol

Volg het leven van dr. Jan Pol. Deze Nederlandse dierenarts heeft samen met zijn vrouw een dierenpraktijk op het platteland in de VS. Samen zijn ze verantwoordelijk voor meer dan 18.000 dieren. Van zieke geiten tot zieke tamme varkens. Dr. Pol en zijn collega's hebben hun handen vol aan een grote variëteit patiënten en noodgevallen. Loop een dagje mee met dr. Pol en zie wat hij allemaal meemaakt in het dagelijkse leven.
Science of Stupid op KNIPPR

Science of Stupid

Tegenwoordig zie je veel amateuristische stunts die nogal eens mis willen gaan. Er zijn ontelbaar veel video’s van crashes en riskante capriolen in omloop, maar waarom mislukken deze heldendaden eigenlijk? Richard Hammond doet met behulp van wetenschappelijke analyses uit de doeken wat er tijdens deze gedurfde experimenten niet goed ging en waarom. Wat is de oorzaak van een gefaalde stunt en wat zou wel werken?