Loading...
TaalNederlands
DoelgroepVrouwen
InteressegebiedenDrama series & Reality tv

Net5

Net5 is de zender voor de eigentijdse, zelfbewuste vrouw. Je bepaalt en leeft je eigen leven. Alles kan en niets moet. Je bent een eigentijdse zelfbewuste vrouw. Herken jij je hier in? Dan is Net5 de zender voor jou. Kwalitatieve buitenlandse series en series van eigen bodem. Maar ook inspirerende reality programma’s die je een kijkje in de keuken bieden in verschillende levens en organisaties. Daarnaast kan je wekelijks kijken naar films uit verschillende genres.

Net5: Uitdagende programmering
​Net5 grijpt jaarlijks verschillende thema’s aan om extra uit te pakken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het jaarlijks groter wordende fenomeen: The Victoria Secret Fashion Show. Daarnaast kan je in de spanning duiken met de Net5 crime-avonden of lekker weg zwijmelen met de vaste dagen voor romantische films.

Net5 kijken met KNIPPR

  Dramaseries van eigen bodem
  Realityprogramma's
  Kwalitatieve buitenlandse series
  Films in vele genres

Kabelvrij Net5 kijken

Net5 kijken waar en wanneer je ook wilt. Op je smartphone, tablet. computer of gewoon op je televisie. Met KNIPPR kan dat. KNIPPR kijk je namelijk kabelvrij, je hebt alleen een internetverbinding nodig hebt om je favoriete programma’s op Net5 te volgen. Ook het terugkijken van je favoriete programma’s op Net5 gaat eenvoudig met KNIPPR. Net5 is samen met diverse andere populaire zenders onderdeel van KNIPPR Basis.
Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!
Grenzeloos Verliefd bij KNIPPR

Grenzeloos Verliefd

De succesformule Grenzeloos Verliefd is terug met maar liefst een tiende seizoen! Hiermee is dit programma, waarin Nederlanders voor de liefde naar het buitenland verhuizen, de langstlopende Nederlandse titel bij Net5. In deze jubileumeditie gaat Arie Boomsma op bezoek bij kandidaten uit verschillende seizoenen. Hoe gaat het nu met ze? Zijn ze nog samen? Heeft de liefde alles overwonnen?

10 jaar Grenzeloos Verliefd is sinds dinsdag 6 februari om 21.30 uur te zien bij Net5.
Grey’s Anatomy bij KNIPPR

Grey’s Anatomy

Seizoen 13 van Grey’s Anatomy eindigde met een explosie in het ziekenhuis. Hierbij zijn veel slachtoffers gevallen. Bailey geeft het ziekenhuis een make-over na de brand. Owen ontdekt dat zijn zusje Megan nog leeft. Megan is al jarenlang vermist en Owen had alle hoop om zijn zus levend terug te zien allang opgegeven. Daarnaast maken de artsen kennis met een paar nieuwe gezichten.

Op 12 maart is de 300e aflevering van Grey’s Anatomy te zien, die vol zit met terugblikken naar de vorige seizoenen.
Dagboek van een Minnares bij KNIPPR

Dagboek van een Minnares

Van het succesvolle VROUW-feuilleton Dagboek van een Minnares is een serie gemaakt. De afleveringen waren eerder al te zien op de site VROUW.nl en op Telegraaf VNDG, maar sinds 6 februari zendt ook Net5 iedere week op dinsdag een aflevering uit om 23.00!

De serie - over de liefde tussen een getrouwde man en zijn minnares - wordt geregisseerd door Will Koopman (o.a. bekend van de Gooische Vrouwen-reeks, Divorce en de bioscoopfilm Terug naar de kust).

De hoofdrollen worden vertolkt door Eva Laurenssen en Viggo Waas. Net5 heeft van twintig korte afleveringen die al online te zien waren, vijf langere gemaakt.