Loading...
TaalNederlands
DoelgroepVrouwen
InteressegebiedenDrama series & Reality tv

Net5

Net5 is de zender voor de eigentijdse, zelfbewuste vrouw. Je bepaalt en leeft je eigen leven. Alles kan en niets moet. Je bent een eigentijdse zelfbewuste vrouw. Herken jij je hier in? Dan is Net5 de zender voor jou. Kwalitatieve buitenlandse series en series van eigen bodem. Maar ook inspirerende reality programma’s die je een kijkje in de keuken bieden in verschillende levens en organisaties. Daarnaast kan je wekelijks kijken naar films uit verschillende genres.

Net5: Uitdagende programmering

Net5 grijpt jaarlijks verschillende thema’s aan om extra uit te pakken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het jaarlijks groter wordende fenomeen: The Victoria Secret Fashion Show. Daarnaast kan je in de spanning duiken met de Net5 crime-avonden of lekker weg zwijmelen met de vaste dagen voor romantische films.

Net5 kijken met KNIPPR

  Dramaseries van eigen bodem
  Realityprogramma's
  Kwalitatieve buitenlandse series
  Films in vele genres

Kabelvrij Net5 kijken

Net5 kijken waar en wanneer je ook wilt. Op je smartphone, tablet. computer of gewoon op je televisie. Met KNIPPR kan dat. KNIPPR kijk je namelijk kabelvrij, je hebt alleen een internetverbinding nodig hebt om je favoriete programma’s op Net5 te volgen. Ook het terugkijken van je favoriete programma’s op Net5 gaat eenvoudig met KNIPPR. Net5 is samen met diverse andere populaire zenders onderdeel van KNIPPR Basis.
Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!

Castle

Rick Castle is een wereldberoemde misdaadromanschrijver wiens verhalen tot leven komen wanneer een moordenaar al zijn misdaadverhalen nabootst. Castle wordt ingeschakeld om de politie van New York te helpen misdadigers een stap voor te blijven. 

Code Black

Code Black speelt zich af op de drukste ER van Amerika in LA County Hospital. De heldhaftige artsen en verpleegkundigen van de ER werken met enorme snelheid om de grote aantallen patiënten te behandelen, die er slechts voor 1 reden zijn: een levensreddend wonder.

Person of Interest

Person of Interest draait om de voormalig doodgewaande CIA-agent Reese en de mysterieuze miljardair Finch. Het duo bindt samen de strijd aan om gewelddadige misdrijven te voorkomen en de levens te redden van onschuldige mensen. Hierbij maken ze gebruik van de geavanceerde software van Finch.