Loading...
TaalNederlands
DoelgroepVrouwen
InteressegebiedenDrama series & Reality tv

Net5

Net5 is de zender voor de eigentijdse, zelfbewuste vrouw. Je bepaalt en leeft je eigen leven. Alles kan en niets moet. Je bent een eigentijdse zelfbewuste vrouw. Herken jij je hier in? Dan is Net5 de zender voor jou. Kwalitatieve buitenlandse series en series van eigen bodem. Maar ook inspirerende reality programma’s die je een kijkje in de keuken bieden in verschillende levens en organisaties. Daarnaast kan je wekelijks kijken naar films uit verschillende genres.

Net5: Uitdagende programmering
​Net5 grijpt jaarlijks verschillende thema’s aan om extra uit te pakken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het jaarlijks groter wordende fenomeen: The Victoria Secret Fashion Show. Daarnaast kan je in de spanning duiken met de Net5 crime-avonden of lekker weg zwijmelen met de vaste dagen voor romantische films.

Net5 kijken met KNIPPR

  Dramaseries van eigen bodem
  Realityprogramma's
  Kwalitatieve buitenlandse series
  Films in vele genres

Kabelvrij Net5 kijken

Net5 kijken waar en wanneer je ook wilt. Op je smartphone, tablet. computer of gewoon op je televisie. Met KNIPPR kan dat. KNIPPR kijk je namelijk kabelvrij, je hebt alleen een internetverbinding nodig hebt om je favoriete programma’s op Net5 te volgen. Ook het terugkijken van je favoriete programma’s op Net5 gaat eenvoudig met KNIPPR. Net5 is samen met diverse andere populaire zenders onderdeel van KNIPPR Basis.
Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!
Bitterzoet bij KNIPPR  
Bitterzoet
​De komische dramaserie Bitterzoet, met actrices Jennifer Hoffman, Tina de Bruin en Anniek Pheifer, is sinds woensdag 4 januari om 21.30 uur te zien bij Net5. Bitterzoet gaat over de dertigers Anna (Anniek Pheifer), Caro (Tina de Bruin) en Esmée (Jennifer Hoffman), die elkaar al sinds hun studententijd kennen. De vriendinnen hebben alle drie een eigen leven, maar ze zien elkaar geregeld. Daten, rimpels, seks, opvoeding; niets blijft dan onbesproken.
vtwonen bij KNIPPR  
vtwonen
​In vtwonen verbouwen of verhuizen krijgen stellen twee opties te zien. Hun huidige huis na een fikse verbouwing én een potentieel nieuw huis. Voor welke optie kiest het stel? De verhuisdozen of de hamer? Je ziet het in vtwonen verbouwen of verhuizen!
Poldark bij KNIPPR   
Poldark
Het kostuumdrama speelt zich af in Zuidwest-Engeland, Cornwall. Hier wordt Ross Poldark voor de keuze gesteld: bij het leger gaan of terecht staan voor smokkelpraktijken. Hij besluit te gaan vechten in de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog. Maar als hij drie jaar later terugkeert, wacht de held een onaangename verrassing. Ross’ vader is overleden en zijn grote liefde Elizabeth (Heida Reed) is verloofd met zijn bloedeigen neef Francis (Kyle Soller), in de veronderstelling dat haar vroegere minnaar is om gekomen aan het front. Zo goed en kwaad als het gaat probeert Ross een nieuw leven op te bouwen. Hij redt straatmeisje Demelza (Eleanor Tomlinson) en zoekt troost bij haar. De vonk slaat over tussen de twee, maar toch kan Ross zijn eerste grote liefde nooit echt helemaal vergeten…