Loading...
TaalNederlands
DoelgroepJongeren
InteressegebiedenGevarieerd

NPO 101

Op themazender NPO 101 zie je de leukste en meest spraakmakende programma's voor jongeren, afkomstig van de verschillende publieke omroepen. Op werkdagen kun je vanaf 6.00 uur live kijken en luisteren naar de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM. Verder kun je kijken naar populaire programma's als Streetlab, Freek Vonk, comedy met Draadstaal en Sluipschutters en de reisprogramma's Floortje naar het einde van de wereld en 3 Op Reis. Maar dat is lang niet alles, ook kun je op NPO 101 kijken naar documentaires en is er veel aandacht voor muziek.

Programma's voor en door jongeren

Uniek aan NPO 101 is dat er (experimentele) programma's uitgezonden worden, die niet eerder op de Nederlandse televisie zijn vertoond. Dit door BNN-VARA Academy, waar de televisie makers van de toekomst werken. Er worden programma's gemaakt door jongeren en voor jongeren, waarin interactiviteit een belangrijke rol speelt.

Bij NPO 101 zie je:

  De leukste programma's voor jongeren
  Innovatieve en spraakmakende programma's
  Diversiteit aan programma genres
  Humor, reizen, wetenschap en nog veel meer!

NPO 101 kijk je met KNIPPR

NPO 101 kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. NPO 101 bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.
0,65 /mnd