Loading...
TaalNederlands
Doelgroep16 jaar en ouder
InteressegebiedenKunst en cultuur

NPO Cultura

Op themazender NPO Cultura van de Publieke Omroep is er 24 uur per dag aandacht voor kunst en cultuur. Er zijn programma's te bekijken in vele genres, zoals klassiek, literatuur, dans, theater, pop, jazz, film, drama en beeldende kunst. Het zijn stuk voor stuk programma's die de liefhebber enorm aan zullen spreken. Door de grote verscheidenheid aan programma's, is NPO Cultura een TV zender die altijd blijft trekken en nooit gaat vervelen.

Gevarieerd programma-aanbod

Op NPO Cultura kun je onder meer kijken naar programma's als NPS-muziek met muziek van Beethoven en Mozart, in Kunstuur interviews met kunstenaars als Daan Rosegaarde, het muziekprogramma Podium Witteman en in 3Doc documentaires over bekenden uit de wereld van kunst en cultuur. Iedere dag zijn er weer interessante programma's te zien die je aangenaam zullen verrassen.

Op NPO Cultura zie je:

  24 uur per interessante programma's
  Grote verscheidenheid aan genres
  Sieraden van de Nederlandse TV
  Zowel geschiedenis als actualiteit

NPO Cultura kijk je met KNIPPR

NPO Cultura kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. NPO Cultura bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.
0,65 /mnd

Grachten Festival

Veel live optredens van Grachtenfestivalmusici en reportages die gemaakt zijn tijdens en rond het Grachtenfestival zijn terug te zien bij Grachten Festival. Luister naar de prachtigste muziekstukken.

Artube

ARTtube is het online videokanaal van musea uit Nederland en België. ARTtube bevat bijzondere interviews met toonaangevende kunstenaars en ontwerpers naast sfeervolle portretten van inspirerende makers. 

Jazz Portretten

Jazzportretten is een serie gesprekken met Nederlandse jazzmusici, gemaakt in samenwerking met het Nederlands Jazz Archief. Regie en interviews zijn in handen van Jan Kelder, die eerder portretten van o.a. Rita Reys en Piet Noordijk voor Het Uur van de Wolf maakte.