Loading...
TaalNederlands
Doelgroep16 jaar en ouder
InteressegebiedenNieuws en actualiteiten

NPO Nieuws

Op NPO Nieuws zie je altijd het laatste nieuws. De programmering bestaat voor een groot deel uit het NOS Journaal, aangevuld met een selectie uit actualiteitenrubrieken als Nieuwsuur en nieuws van de 12 regionale omroepen. Bovendien zijn belangrijke nieuwsgebeurtenissen er altijd live te volgen. Voor de jeugdige kijkers wordt het NOS Jeugdjournaal dagelijks een aantal keer uitgezonden. 

 

24 uur per dag het laatste nieuws

Op welk moment van de dag je NPO Nieuws ook inschakelt, je wordt altijd direct op de hoogte gebracht van het belangrijkste nieuws van die dag. Zowel binnen- als buitenlands nieuws komt uitgebreid aan bod, evenals het sportnieuws en het weerbericht.

Op NPO Nieuws zie je:

  24 uur per dag nieuws
  Aandacht voor nieuws in de regio
  De hele dag door NOS Journaal
  Voor kids het NOS Jeugdjournaal

NPO Nieuws kijk je met KNIPPR

NPO Nieuws kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. NPO Nieuws bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.
Gratis!
Normaal:€ 0,65
0,00 /mnd
Gratis!

NOS Journaal

Het NOS Journaal is een van de best bekeken programma's op de Nederlandse televisie. Behalve het veel bekeken avondbulletin van 20 uur, zijn er gedurende de hele dag diverse Journaals te bekijken. Hierin het belangrijkste binnen- en buitenlandse nieuws, aangevuld met de weersvooruitzichten en het laatste sportnieuws.

Nieuwsuur

Het actualiteitenprogramma Nieuwsuur toont je alle invalshoeken van het dagelijkse nieuws. Iedere uitzending heeft een vergelijkbare opzet: een nieuwsoverzicht, vervolgens worden de achtergronden bij het belangrijkste nieuws van de dag besproken en tenslotte een overzicht van het actuele sportnieuws.

 

Regionaal nieuws

Het programma RegioNED brengt de beste reportages van de 12 regionale omroepen. Het gaat veelal om klein en menselijk nieuws, wat in de grote landelijke nieuwsbulletins niet aan bod komt. Elke dag komt weer ander nieuws aan bod, met in het weekend een overzicht van de meest spraakmakende en opvallendste reportages van die week.