Loading...
TaalNederlands
DoelgroepKids / Alle Leeftijden
InteressegebiedenTekenfilms, kinderseries, televisiehistorie
NPO Xtra & NPO Best

NPO Zapp Xtra & NPO Best

Op NPO Zapp Xtra zie je de leukste programma's voor kinderen van alle leeftijden. Het gaat stuk voor stuk om programma's die bovendien een educatief karakter hebben. Daarnaast wordt er in diverse programma's ingehaakt op de actualiteit. Voor de kids tot circa 6 jaar (NPO Zappelin) zijn er tal van tekenfilms en kinderseries te zien, voor de groep vanaf circa 6 jaar (NPO Zapp) worden er onder andere programma's over dieren, muziek, sport en jeugdfilms uitgezonden.

Voor kids tot een jaar of 6 zijn er bij NPO Zappelin programma's als Sesamstraat, Kindertijd, Bob de Bouwer, Het Zandkasteel en Maya de Bij. Voor oudere kids worden zijn op NPO Zapp onder meer Het Klokhuis, Spangas, Zappsport, Zapp Kids Top 20 en de BZT-show te zien. Voor kids is er nauwelijks een leukere zender denkbaar!

NPO Best brengt hoogtepunten uit ruim zestig jaar Nederlandse televisiehistorie. Het is een feelgoodzender waarop je de mooiste programma's uit de schatkamer van de Publieke Omroep kunt zien. Tijdloze televisie van vroeger en van nu.

NPO Zapp Xtra is elke dag van 4:00 tot 20:00 te zien op deze zender. NPO Best zendt uit tussen 20:00 uur en 3:59 uur.

Op NPO Zapp Xtra / NPO Best zie je:

  Televiesprogramma's van toen
  De populairste kinderprogramma's
  Series, muziek, sport en nog veel meer
  De hele dag volop kijkplezier

NPO Zapp Xtra & NPO Best kijk je met KNIPPR

NPO Zapp Xtra kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. NPO Zapp Xtra bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.
Gratis!
Normaal:€ 0,65
0,00 /mnd
Gratis!

Teletubbies

De Teletubbies zijn vier vrolijke wezens die rond hun huis en in het heuvellandschap waar ze wonen, leuke avonturen beleven. Omwille van de doelgroep (baby's en peuters) zit er veel herhaling in de filmpjes, zodat kinderen hier van kunnen leren. 

Peperbollen

Een groepje kinderen dat zich de Peperbollen noemt bestrijdt misdaad en onrecht. Ze hebben hun hoofdkwartier in een magazijnencomplex in het havendistrict van Hamburg.

Masha en de beer

Masha leert een ontsnapte beer uit het circus kennen. Hij kent nog allerlei goocheltrucs en woont in een omgevallen boom in het bos. Hij wil vooral met rust gelaten worden maar voelt zich ook vaak eenzaam. Samen met Masha maakt hij het bos onveilig.