Loading...
TaalNederlands
DoelgroepAlle leeftijden
InteressegebiedenGevarieerd
NPO 1

NPO 1

Een herkenbaar televisieaanbod, bij NPO 1 blijf je op de hoogte van alle nieuws en actualiteiten, maar bekijk je ook consumentenprogramma’s (Radar, Kassa) en kwaliteitsdrama’s (Dokter Deen). Bekende kijkcijferhits als De Wereld Draait Door, Heel Holland Bakt, Het NOS Journaal, NOS Studio Sport, Wie is de Mol? en Boer zoekt vrouw. Alle zijn ze te zien op NPO 1.

NPO 1: Herkenbare televisie

​NPO 1 richt zich op de alledaagse Nederlander. Human Interest programma’s van het hoogste niveau waar je ook zomaar je buurman of buurvrouw in kan zien. In programma’s zoals ‘De stoutste jongen van de klas’ en ‘Spoorloos’ komen inspirerende en ontroerende verhalen naar boven.

Eva jinek op NPO 1 bij Knippr

Bij NPO 1 zie je:

  Actualiteiten
  Consumenten TV
  Dramaseries
  Krachtige programma's

NPO 1 kijk je met KNIPPR

​NPO 1 is onderdeel van KNIPPR Basis, waarin zich de populairste zenders bevinden. KNIPPR Basis bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je deze programma’s bekijkt.

Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!
Bestel KNIPPR Basis

Tip: speciaal voor blinde en slechtziende kijkers is NPO 1 ook verkrijgbaar in combinatie met gesproken ondertiteling. Voor meer informatie over NPO 1 GOS kijk je op de pagina.

Studio Sport bij KNIPPR  
​NOS STUDIO SPORT
Op 5 april 1959 was de eerste uitzending van Sport in Beeld, de voorloper van NOS Studio Sport. Hele generaties hebben sindsdien op zondag ‘met het bord op schoot’  de samenvattingen van de Eredivisie bekeken.

Studio Sport is er ook voor grote evenementen als EK’s en WK’s. Daarnaast kan de kijker op ons rekenen bij de Olympische Spelen, de grote wielerwedstrijden en de schaatstoernooien. Ook de kleinere sporten en de zaalsporten worden niet vergeten.
Een Vandaag bij KNIPPR  
Een Vandaag
EenVandaag is dé actualiteitenrubriek op Nederland 1 en Radio 1. Het programma van de AVROTROS brengt, onafhankelijk, onpartijdig en zonder beïnvloeding van buitenaf, achtergronden bij het nieuws. We analyseren nieuwsontwikkelingen op een begrijpelijke manier, voor een groot en breed publiek.

Met gemiddeld 1 miljoen kijkers is het de best bekeken actualiteitenrubriek van Nederland.
DWDD op KNIPPR  
​De Wereld Draait Door
Liveprogramma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media.

Met optredens, opmerkelijke tv fragmenten en Lucky TV.