Loading...
TaalNederlands
DoelgroepBlinde en slechtziende personen
InteressegebiedenGevarieerd

NPO 1 GOS

Een herkenbaar televisieaanbod, bij NPO 1 GOS blijf je op de hoogte van alle nieuws en actualiteiten, maar bekijk je ook consumentenprogramma’s (Radar, Kassa) en kwaliteitsdrama’s (Dokter Deen). Bekende kijkcijferhits als De Wereld Draait Door, Heel Holland Bakt, Het NOS Journaal, NOS Studio Sport, Wie is de Mol? en Boer zoekt vrouw. Alle zijn ze te zien op NPO 1 GOS.

NPO 1 GOS richt zich op de alledaagse Nederlander. Human Interest programma’s van het hoogste niveau waar je ook zomaar je buurman of buurvrouw in kan zien. In programma’s zoals ‘De stoutste jongen van de klas’ en ‘Spoorloos’ komen inspirerende en ontroerende verhalen naar boven.

Voor blinde en slechtziende kijkers

NPO 1 GOS beschikt over gesproken ondertiteling. Op deze manier zijn buitenlandse tv-programma's prima te volgen. Daarom is NPO 1 GOS bij uitstek geschikt voor blinde en slechtziende kijkers.

Bij NPO 1 GOS zie je:

  Actualiteiten
  Consumenten TV
  Dramaseries
  Krachtige programma's

NPO 1 GOS kijk je met KNIPPR

​NPO 1 GOS kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. NPO 1 GOS bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.
Gratis!
0,00 /mnd
Gratis!
Tip: Als je op zoek bent naar de standaard zender NPO 1, klik dan hier. NPO 1 is onderdeel van KNIPPR Basis.

Katja's Bodyscan

Iedereen wil zo lang mogelijk van het leven genieten, en dan liefst een beetje gezond. Maar is er een wetenschappelijke formule om zo oud mogelijk te worden? Katja probeert een antwoord te vinden op de vraag: Hoe word je 100? 

De Rijdende Rechter

Heb je een onoplosbaar conflict met je buurman? Mr. Reid weet daar wel raad mee! Hij treedt in de voetsporen als nieuwe Rijdende Rechter. Hij lost zaken op die voor beide partijen onmogelijk zijn geworden.

Ik Vertrek

Britt raakt haar baan kwijt en in een depressie belandt. Wat zou haar nu echt gelukkig maken? ‘Een grote berg sneeuw en een blauwe lucht’, zo ziet ze op een dag helder in. En zo komt het dat de hele familie naar Oostenrijk vertrekt.