Loading...
TaalNederlands
Doelgroep16 jaar en ouder
InteressegebiedenGevarieerd

NPO 2

Televisiekijken op NPO 2 zet je aan het denken. De programmering met o.a. populaire programma’s als Nieuwsuur, 2Doc en College Tour zorgt voor verdieping en inspiratie betreft de actualiteit. NPO 2 helpt je onderwerpen die iedereen aan gaan eens van een andere kant te bekijken. Of het nu gaat om actuele nieuwsonderwerpen of kunst of cultuur. Op 2 kijk je naar de beste documentaires, art-house films, kwaliteitsdrama’s en programma’s over kunst, cultuur en literatuur.

Altijd op de hoogte
Kijk je NPO 2 dan ben je altijd op de hoogte. Op de hoogte van het laatste nieuws en actualiteiten op een onafhankelijke manier. Jou informeren, zodat je zelf je standpunt kan bepalen. Op het gebied van kunst en cultuur is 2 de bron om muziek, boeken en films te horen en zien die normaal vaak minder onder de aandacht worden gebracht.

Bij NPO 2 zie je:

  Nieuws & achtergronden
  Kunst & Cultuur
  Documentaires
  Art house films

NPO 2 kijk je met KNIPPR

NPO 2 is een onderdeel van KNIPPR Basis, waarin zich de populairste zenders bevinden. Met KNIPPR Basis kijk je kabelvrij televisie en bepaal je zelf wanneer je de programma’s op NPO 2 bekijkt of terugkijkt.
Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!
bestel Knippr Basis
Tip: speciaal voor blinde en slechtziende kijkers is NPO 2 ook verkrijgbaar in combinatie met gesproken ondertiteling. Voor meer informatie over NPO 2 GOS kijk je op de pagina.

​Nieuwsuur

Nieuwsuur is een samenwerking van de NOS en NTR en voorziet je iedere dag van de laatste actualiteiten. Het programma toont je alle invalshoeken en iedere uitzending heeft een vergelijkbare opzet: een nieuwsoverzicht, de achtergronden bij het belangrijkste nieuws van de dag en tenslotte een overzicht van het actuele sportnieuws.
De Slimste Mens bij KNIPPR

De Slimste Mens

In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel. Nieuwsmakers, cabaretiers, wetenschappers, acteurs en vele andere prominenten maken zich op voor de strijd om de eervolle titel van De slimste mens in de wacht te slepen.

De slimste mens is voor het eerst uitgezonden in de zomer van 2012. Al sinds de eerste aflevering is het een kijkcijferhit, met dagelijks zo’n anderhalf miljoen kijkers.
BinnensteBuiten bij KNIPPR

BinnensteBuiten

In het KRO-NCRV programma BinnensteBuiten wordt de kijker dagelijks, op TV én online, getrakteerd op een gepassioneerde en duurzame dosis huis en interieur, tuin en natuur, eten en drinken. Het programma wordt elke werkdag uitgezonden op NPO 2 om 18.50 uur en op zaterdag met een extra lange uitzending om 17.10 uur.

BinnensteBuiten inspireert om bewust te genieten van lekker leven.