Loading...
TaalNederlands
DoelgroepBlinde en slechtziende personen
InteressegebiedenGevarieerd

NPO 2 GOS

Televisiekijken op NPO 2 GOS zet je aan het denken. De programmering met o.a. populaire programma’s als Nieuwsuur, 2Doc en College Tour zorgt voor verdieping en inspiratie betreft de actualiteit. NPO 2 GOS helpt je onderwerpen die iedereen aangaan eens van een andere kant te bekijken. Of het nu gaat om actuele nieuwsonderwerpen of kunst of cultuur. Op 2 kijk je naar de beste documentaires, art-house films, kwaliteitsdrama’s en programma’s over kunst, cultuur en literatuur.

Kijk je NPO 2 GOS dan ben je altijd op de hoogte. Op de hoogte van het laatste nieuws en actualiteiten op een onafhankelijke manier. Jou informeren, zodat je zelf je standpunt kan bepalen. Op het gebied van kunst en cultuur is 2 de bron om muziek, boeken en films te horen en zien die normaal vaak minder onder de aandacht worden gebracht.

Voor blinde en slechtziende kijkers

NPO 2 GOS beschikt over gesproken ondertiteling. Op deze manier zijn buitenlandse tv-programma's prima te volgen. Daarom is NPO 2 GOS bij uitstek geschikt voor blinde en slechtziende kijkers.

Bij NPO 2 GOS zie je:

  Nieuws & achtergronden
  Kunst & Cultuur
  Documentaires
  Art house films

NPO 2 GOS kijk je met KNIPPR

NPO 2 GOS kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. NPO 2 GOS bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.
Gratis!
0,00 /mnd
Gratis!
Tip: Als je op zoek bent naar de standaard zender NPO 2, klik dan hier. NPO 2 is onderdeel van KNIPPR Basis.

Nieuwsuur

Nieuwsuur is een samenwerking van de NOS en NTR en voorziet je iedere dag van de laatste actualiteiten. Dit onpartijdige en onafhankelijke actualiteitenprogramma toont je alle invalshoeken. Iedere uitzending heeft een vergelijkbare opzet: een nieuwsoverzicht, daarna worden achtergronden bij het belangrijkste nieuws van de dag besproken en ook een overzicht van het actuele sportnieuws.

De Tafel van Tijs

Tijs van den Brink komt met een nieuw EO-opinieprogramma op NPO 2. Wekelijks bespreekt hij de actualiteit met daarbij speciale aandacht voor morele dilemma’s en levensbeschouwelijke en ethische aspecten. 'De Tafel van Tijs' is eigenzinnig in inhoud, kleur en stijl.

College Tour

Dit seizoen in College Tour weer spraakmakende gasten, zoals de wereldberoemde primatologe Jane Goodall, podiumkunstenaar Herman van Veen, burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb en Watergate-schandaal onthuller Carl Bernstein. Ook dit seizoen zullen de gasten ondervraagd worden door Twan Huijs en een zaal studenten.