Loading...
TaalNederlands
DoelgroepAlle leeftijden
InteressegebiedenGevarieerd

NPO 3

Houd je van vernieuwende programma’s, muziek, actualiteiten, reizen en documentaires? Dan is NPO 3 iets voor jou. Met een programmering gericht op jong Nederland kan je bij NPO 3 populaire programma’s zoals Penoza, 3 Op Reis en Spuiten en Slikken zien. Van talkshows tot documentaires, van films tot muziek, maar ook gewoon de dagelijkse actualiteit. Je vindt het allemaal op NPO 3.

Ook voor de kleinsten kijk je NPO 3
​Bij NPO 3 worden ook de kinderen niet vergeten. In de ochtend, aan het einde van de middag, in de vroege avond en in het weekend overdag. NPO Zapp en Zappelin zijn er voor de jeugd en de allerkleinsten. Niet alleen 6-12-jarigen, maar ook ouders komen dagelijks 'thuis' bij deze stoere en veelzijdige programmering.

Bij NPO 3 zie je:

  Reizen
  NPO Zapp
  Documentaires
  Spannende series

NPO 3 in KNIPPR Basis

NPO 3 valt onder KNIPPR Basis, welke bestaat uit de populairste zenders. Met KNIPPR Basis kijk je kabelvrij naar NPO 3. Televisiekijken via het internet waar en wanneer jij het wilt. Ook kan je de programma’s op NPO 3 eenvoudig terugkijken.
     
Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!
bestel Knippr Basis
Tip: speciaal voor blinde en slechtziende kijkers is NPO 3 ook verkrijgbaar in combinatie met gesproken ondertiteling. Voor meer informatie over NPO 3 GOS kijk je op de pagina.
     
Moltalk bij KNIPPR   
​MolTalk
​Vanaf zaterdag 7 januari presenteren Margriet van der Linden en Chris Zegers om 21.30 uur live vanuit het VondelCS in Amsterdam MolTalk, dé nabeschouwing van Wie is de Mol? op NPO 3.

Direct na de aflevering van 'Wie is de Mol?' zap je naar NPO 3, waar de aflevering door Margriet, Chris, oud-kandidaten en andere gasten onder de loep wordt genomen. Ze bediscussiëren de opdrachten, complotten en theorieën, maar ook de tweets en app-statistieken van de kijkers worden besproken en wordt er verder gespeurd naar de Mol.

MolTalk, iedere zaterdag om 21:30 uur op NPO 3!
 
Spanga
Het Spangalis College is ongetwijfeld de leukste school van Nederland. De tien ‘spangas’ beleven allerlei avonturen op school. De leerlingen hebben elk hun eigen verhaal. Verhalen die zich op en rond de school afspelen, maar soms ook thuis. Ze komen in aanraking met liefde, vriendschap, verdriet, school, scheiden, pesten en toekomstdromen. Kortom, met het leven zelf.
3LAB bij KNIPPR  
3LAB
3LAB is de plek voor nieuwe verfrissende programma’s. Dat klinkt erg breed. Maar ja, dat is het ook. Bij ons vind je van alles. Als het maar vernieuwend en experimenteel is. Het is een platform in ontwikkeling, en jij kunt de vernieuwing hier op de voet volgen. Het begint online, maar veelbelovende experimenten zenden we ook uit op NPO3.