Loading...
TaalNederlands
DoelgroepBlinde en slechtziende personen
InteressegebiedenGevarieerd

NPO 3 GOS

Houd je van vernieuwende programma’s, muziek, actualiteiten, reizen en documentaires? Dan is NPO 3 GOS iets voor jou. Met een programmering gericht op jong Nederland kan je bij NPO 3 GOS populaire programma’s zoals; Penoza, 3 Op Reis en Spuiten en slikken zien. Van talkshows tot documentaires, van films tot muziek, maar ook gewoon de dagelijkse actualiteit. Je vindt het allemaal op NPO 3 GOS.

Bij NPO 3 GOS worden ook de kinderen niet vergeten. In de ochtend, aan het einde van de middag, in de vroege avond en in het weekend overdag. NPO Zapp en Zappelin zijn er voor de jeugd en de allerkleinsten. Niet alleen 6-12-jarigen, maar ook ouders komen dagelijks 'thuis' bij deze stoere en veelzijdige programmering.

Voor blinde en slechtziende kijkers

NPO 3 GOS beschikt over gesproken ondertiteling. Op deze manier zijn buitenlandse tv-programma's prima te volgen. Daarom is NPO 3 GOS bij uitstek geschikt voor blinde en slechtziende kijkers.

Bij NPO 3 GOS zie je:

  Reizen
  NPO Zapp
  Documentaires
  Spannende series

NPO 3 GOS kijk je met KNIPPR

​NPO 3 GOS kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. NPO 3 GOS bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.
Gratis!
0,00 /mnd
Gratis!
Tip: Als je op zoek bent naar de standaard zender NPO 3, klik dan hier. NPO 3 is onderdeel van KNIPPR Basis.

Keuringsdienst van Waarde

Klopt het wat fabrikanten ons als consument beloven? Die vraag staat centraal in de Keuringsdienst van Waarde. In reclames en online wordt van alles beloofd, het team gaat op zoek naar de waarheid. Verslaggevers nemen de telefoon ter hand en bellen er actief op los. Ze stellen simpele vragen en krijgen de meest verbazingwekkende antwoorden op food, non-food en nieuwsgerelateerde kwesties.

Spangas

Het Spangalis College is ongetwijfeld de leukste school van Nederland. De tien ‘spangas’ beleven allerlei avonturen op school. De leerlingen hebben elk hun eigen verhaal. Verhalen die zich op en rond de school afspelen, maar soms ook thuis. Ze komen in aanraking met liefde, vriendschap, verdriet, school, scheiden, pesten en toekomstdromen. Kortom, met het leven zelf.

Willem Wever

In het televisieprogramma Willem Wever gaan Jetske van den Elsen en Ajouad El Miloudi op zoek naar het antwoord op de meest lastige vragen. Geen brug is te ver om het antwoord te vinden. Samen met de vragensteller en deskundigen onderzoeken zijn in binnen- én buitenland tot zij het antwoord gevonden hebben.