Loading...
TaalNederlands
DoelgroepJong & oud
InteressegebiedenNostalgie
ONS op KNIPPR

ONS – De nostalgische tv-zender

Televisiezender ONS is een themakanaal waar het verleden een centrale rol speelt. Er is een breed aanbod: variërend van nostalgisch amusement, muziek, series en films tot archiefbeelden over serieuze onderwerpen zoals de Tweede Wereldoorlog. ONS houdt de herinnering levend met programma’s uit en over het verleden.

Denk aan klassiekers als Duel in de Diepte, Sil de Strandjutter en Ciske de Rat. Naast deze klassiekers zijn er ook prachtige historische kostuumdrama’s te zien zoals de series Lilies en The Village die de sfeer van het begin van de vorige eeuw uitademen.

Maar ONS biedt veel meer. Zo biedt ONS je natuurprogramma’s zoals Plattelanders, Ontdek je Plekje en Nationale Landschappen. Ook is er aandacht voor ‘het goede leven’ met bijvoorbeeld het wijnprogramma Jancis Robinson’s Wijn en de culinaire roadtrip van acteur Sjoerd Pleijsier in En Route avec Pleijsier.

De beste Nederlandse entertainers keren bij ONS terug op de buis: Snip en Snap, De Mounties en een keur aan andere toppers in het programma Gouden Amusement.

En last but not least is er muziek! Erik de Zwart presenteert het Top 40 Hitdossier en Ernst Daniel Smid introduceert klassieke concerten in het programma Ernst op Zondag. In De Plaat Blijft Hangen ziet u muziekclips uit de jaren 70 en 80. Haal uw dansschoenen maar uit de kast en beleef de muziek van vroeger weer in het nu!
Ciske de Rat op ONS

Bij ONS TV zie je:

  Herkenbare programma’s
  Historische kostuumdrama’s
  Archiefprogramma’s, amusement & film
  Top 40 Hitdossier

ONS kijk je met KNIPPR

ONS kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. ONS bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.

Korting!
Probeer de eerste maand gratis!0,99
0,00 /mnd
Korting!
In winkelwagen
Onze Wereld op ONS

 

Onze Wereld in...

Onze Wereld in... is een reeks van archiefprogramma's waarin de belangrijkste gebeurtenissen uit een bepaald jaar aan bod komen. De serie behandelt de jaren 1940 tot en met 1964 en bevat originele beelden uit het vroegere Pathé Journaal. Laat je mee terug in de tijd voeren en beleef onze wereld van vroeger opnieuw. Met het nieuws van toen, de mode van toen, de mensen van toen en nog veel meer.

Kookgek met Braakhekke op ONS

 

Kookgek met Braakhekke

Joop Braakhekke, de bekendste en meest charmante kok van het land, is terug op televisie bij ONS! Iedere donderdag zie je zijn programma Kookgek met Braakhekke waarin hij de hele wereld over reist om de lekkerste gerechten te bereiden. In Kookgek met Braakhekke neemt Joop Braakhekke je mee naar bijzondere plekken over de hele wereld en kookt daar traditionele lokale gerechten. Laat je meenemen naar Marokko, Spanje, de Verenigde Staten, Frankrijk, Finland en verder. Verras jezelf met deze Een culinaire rondreis die je zal doen watertanden.

 

Medisch Centrum West kijk je bij KNIPPR

 

Medisch Centrum West

Terug op televisie bij ONS: Medisch Centrum West! Deze voorloper van de moderne Nederlandse soap hield midden jaren 80 miljoenen mensen thuis voor de buis. De beslommeringen tussen artsen, verpleegsters en patiënten in het Zuiderzee Ziekenhuis waren jarenlang onderwerp van gesprek bij de koffieautomaat. Boordevol drama, liefde en verdriet en natuurlijk met de overbekende openingstune. Medisch Centrum West is nog altijd één van de meest succesvolle ziekenhuisseries ooit op de Nederlandse tv met bekende acteurs als Marc Klein Essink, Annemieke Verdoorn, Joep Sertons en Rob van Hulst.