Loading...
TaalNederlands
DoelgroepJong & oud
InteressegebiedenNostalgie
ONS

ONS – De nostalgische tv-zender

Televisiezender ONS is een themakanaal waar het verleden een centrale rol in neemt. Met een breed aanbod variërend van nostalgisch amusement, muziek, series en films tot archiefbeelden over serieuzere onderwerpen als de Tweede Wereldoorlog. ONS houdt de herinnering levend met programma’s uit en over het verleden.

Denk aan klassiekers als Duel in de Diepte, Sil de Strandjutter en Ciske de Rat. Maar ook prachtige historische kostuumdrama’s zoals de series Lilies en The Village die de sfeer van het begin van de vorige eeuw uitademen.

Maar ONS biedt veel meer: Natuurprogramma’s als Plattelanders, Ontdek je Plekje en Nationale Landschappen. En er is aandacht voor ‘het goede leven’ met bijvoorbeeld het wijnprogramma Jancis Robinson’s Wijn en de culinaire roadtrip van acteur Sjoerd Pleijsier in En Route avec Pleijsier.

De beste Nederlandse entertainers keren bij ONS terug op de buis: Snip en Snap, De Mounties en een keur aan andere toppers in het programma Gouden Amusement.

En er is muziek! Erik de Zwart presenteert het Top 40 Hitdossier en Ernst Daniel Smid introduceert klassieke concerten in het programma Ernst op Zondag. In De Plaat Blijft Hangen ziet u muziekclips uit de jaren 70 en 80. Haal uw dansschoenen maar uit de kast!
ONS

Bij ONS TV zie je:

  Herkenbare programma’s
  Historische kostuumdrama’s
  Archiefprogramma’s, amusement & film
  Top 40 Hitdossier

ONS kijk je met KNIPPR

ONS kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. ONS bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.

Korting!
Probeer de eerste maand gratis!0,99
0,00 /mnd
Korting!
In winkelwagen
Onze Wereld in...

 

Onze Wereld in...
Onze Wereld in... is een reeks archiefprogramma's waarin de belangrijkste gebeurtenissen uit een bepaald jaar aan bod komen. De serie behandelt de jaren 1940 tot en met 1964 en bevat originele beelden uit het vroegere Pathé Journaal. Laat u mee terug nemen in de tijd en beleef de onze wereld van toen opnieuw. Met het nieuws van toen, de mode van toen, de mensen van toen en nog veel meer.

Iedere zondag om 22:30 uur

Kookgek met Braakhekke

 

Kookgek met Braakhekke
Joop Braakhekke, de bekendste en meest charmante kok van het land, is terug op televisie bij ONS! Iedere donderdag ziet u zijn programma Kookgek met Braakhekke waarin hij de hele wereld over reist om de lekkerste gerechten te bereiden. In Kookgek met Braakhekke neemt Joop Braakhekke u mee naar bijzondere plekken over de hele wereld en kookt daar traditionele lokale gerechten. U reist mee naar Marokko, Spanje, de Verenigde Staten, Frankrijk, Finland en verder. Een culinaire rondreis die u zal doen watertanden.

Iedere donderdag om 20:30 uur, herhaling op zondag om 20:00 uur

Een cijfer voor je leven

 

Een cijfer voor je leven
In de documentaireserie Een cijfer voor je leven gaat filmmaker Bob Entrop op bezoek bij verschillende mensen tussen 66 en 87 jaar, die met hem terugkijken op hun leven. Dit doet hij aan de hand van privéfoto's en beelden. Er ontstaan prachtige gesprekken over de levens van uiteenlopende mensen.

Iedere dinsdag om 18:00 uur