Loading...
TaalNederlands
DoelgroepGay en open minded
InteressegebiedenDrama, comedy en documentaires
OUTtv op KNIPPR

OUTtv; de enige gay lifestyle tv zender van Nederland

OUTtv is dé televisie zender voor de gay en open minded. Je ziet er uitdagende programma’s zoals ‘RuPaul’s Drag Race’, de komedieserie ‘Hot in Cleveland’ met Golden Girl Betty White en ‘Vicious’ met Ian McKellen. Ook worden er op OUTtv de beste gay en arthousefilms uitgezonden. Dankzij de gevarieerde programmering is deze unieke zender een aanrader voor zowel mannen als vrouwen. OUTtv staat mede bekend om de programma's die net een stapje verder gaan en bovendien nergens anders te zien zijn. Laat jezelf verrassen met de spraakmakende programma’s van OUTtv.

Op OUTtv zie je films en series in allerlei genres; amusement, drama, reality, reizen, romance, soaps en nog veel meer. Zo is er voor ieder wat wils! Maar je kunt er niet alleen films, series en documentaires bekijken. Ook is er veel aandacht voor muziek, waaronder
uitgebreide verslaggeving van het Eurovisie Songfestival, Top 10 Gay Muziekklassiekers en nog veel meer. 

Deze maand bij OUTtv:

Bij OUTtv zie je:

  De beste gay en arthouse films
  Meer dan 50 nieuwe films per jaar
  De leukste comedy- en dramaseries
  Interessante documentaires

OUTtv kijk je met KNIPPR

OUTtv kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. OUTtv bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.
Korting!
Bij KNIPPR:€ 2,99
1,99 /mnd
Korting!
In winkelwagen
RuPaul’s Drag Race op OUTtv

RuPaul’s Drag Race

‘s Werelds grootste en leukste talentenjacht voor drag queens vind je exclusief bij OUTtv. De drag queens zijn recht voor zijn raap en kennen geen grenzen. Wie loopt er weg met een geldprijs van 100.000 dollar en de titel ‘America’s Next Drag Superstar’? Volg de spannende strijd om deze titel alleen bij OUTtv!

 in Cleveland op OUTtv

Hot in Cleveland

Een Amerikaanse sitcom over drie veteranen uit de entertainmentindustrie die Los Angeles verruilen voor het gemoedelijke Cleveland. Lachen is gegarandeerd met Golden Girl Betty White, waarbij de veteranen intrekken.

Vicious op OUTtv

Vicious

Een Britse sitcom over een gepensioneerd koppel en hun haat-liefderelatie. De heren leven al bijna 50 jaar samen in een kleine flat in het centrum van Londen. Nu hun carrières zo goed als over zijn, bestaat hun leven vooral uit het lezen van boeken, de hond uitlaten en bekvechten. Volg de twee heren op OUTtv!