Loading...
TaalNederlands
DoelgroepGay en open minded
InteressegebiedenDrama, comedy en documentaires
OUTtv op KNIPPR

OUTtv; de enige gay lifestyle tv zender van Nederland

OUTtv is dé televisie zender voor de gay en open minded. Je ziet er uitdagende programma’s zoals ‘RuPaul’s Drag Race’, de komedieserie ‘Hot in Cleveland’ met Golden Girl Betty White en ‘Vicious’ met Ian McKellen. Ook worden er op OUTtv de beste gay en arthousefilms uitgezonden. Dankzij de gevarieerde programmering is deze unieke zender een aanrader voor zowel mannen als vrouwen. OUTtv staat mede bekend om de programma's die net een stapje verder gaan en bovendien nergens anders te zien zijn. Laat jezelf verrassen met de spraakmakende programma’s van OUTtv.

Op OUTtv zie je films en series in allerlei genres; amusement, drama, reality, reizen, romance, soaps en nog veel meer. Zo is er voor ieder wat wils! Maar je kunt er niet alleen films, series en documentaires bekijken. Ook is er veel aandacht voor muziek, waaronder
uitgebreide verslaggeving van het Eurovisie Songfestival, Top 10 Gay Muziekklassiekers en nog veel meer. 

Deze maand bij OUTtv:

Bij OUTtv zie je:

  De beste gay en arthouse films
  Meer dan 50 nieuwe films per jaar
  De leukste comedy- en dramaseries
  Interessante documentaires

OUTtv kijk je met KNIPPR

OUTtv kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. OUTtv bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt.
Korting!
Bij KNIPPR:€ 2,99
1,99 /mnd
Korting!
In winkelwagen
RuPaul's Drag Race All Stars bij OUTtv en KNIPPR

RuPaul's Drag Race All Stars

Amerikaanse realityshow waarin drag queens strijden om de titel van America’s Drag Superstar. Mama Ru is terug op de catwalk met een nieuw seizoen van ‘All Stars’. Queens als Adore Delano, Alaska, Detox en Katya gaan wederom de strijd met elkaar aan. Wie is de beste van de beste? 

Finding Prince Charming bij OUTtv

Finding Prince Charming

Finding Prince Charming is een datingshow met dertien homoseksuele kandidaten die strijden om de liefde van droomprins Robert Sepúlveda, een 33-jarige ondernemer uit Atlanta. In de tweede aflevering gaat Robert op twee dates en bouwt hij een sterke band op met één van hen. Een van de kandidaten voelt zich gepest en pakt zijn koffers. De dassenceremonie krijgt een onverwachte wending.

Shear Genius op OUTtv en KNIPPR

Shear Genius

Kleuren, knippen, krullen, stylen: de talenten in ‘Shear Genius’ zijn geknipt voor het kappersvak. In deze competitie staan de kappers continue op scherp, want er kan er maar één de beste zijn. En niemand is naar de ‘Shear Genius’ kapsalon gekomen om vrienden te maken; dit gaat om winnen, winnen, winnen.