Loading...
TaalNederlands
Doelgroep16 jaar en ouder
InteressegebiedenKunst en cultuur
Parmando 24 Culture

Parmando 24 Culture is er voor iedereen met een grote interesse in cultuur.

Een eigenzinnige televisiezender die 24/7 een uitgebreid aanbod brengt van cultuurprogramma's rond boeken, kunst en podia (lezingen, debatten en veel concerten).

Het grote cultuuraanbod in Nederland is in de programma's van Parmando 24 Culture over de volle breedte te zien. Dat betekent veel aandacht het werk van uiteenlopende culturele instellingen, maar met name voor nieuwe initiatieven, jonge schrijvers, kunstenaars en avant-garde. De zender maakt ruim baan voor aanstormend talent dat op zoek is naar een eigen publiek.

Parmando 24Culture biedt veel eigen programma's: interviews, portretten, registraties van concerten, lezingen en debatten, informatieve series rond kunst en erfgoed; de zender biedt echter ook ruimte aan cultuurprogramma's die elders niet aan bod komen.

Parmando 24 Culture bij Knippr

Bij Parmando 24 Culture zie je:

  Literatuur, kunst, poëzie en muziek
  Theater, dans, musea en erfgoed 

Parmando 24 Culture kijk je met KNIPPR

Parmando 24 Culture kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. Parmando 24 Culture bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je deze programma’s bekijkt.

0,99 /mnd
Bestel Parmando 24 Culture

Lezen TV

LezenTV is de boekenrubriek van Parmando en biedt interviews, lezingen, reportages en korte documentaires aan over boeken en schrijvers. LezenTV volgt het nieuwe boekenaanbod.

KUNST TV

KunstTV brengt de kunstprogramma's van Parmando met portretten van moderne kunstenaars, documentaires en veel aandacht voor het aanbod van de musea ism met de Museumvereniging

PODIUM TV

PodiumTV brengt registraties van lezingen, debatten, theaterproducties en veel concertregistraties van klassieke en moderne muziek.