Loading...
TaalNederlands
Doelgroep16 jaar en ouder
InteressegebiedenMuziek
Radio 538 op KNIPPR

Op 538 Visual Radio zie je het beste van 538

Op Radio 538 zorgen wij voor de ideale muziekflow zoals je mag verwachten van de nummer 1 in pop en dancemuziek. Speciale playlists, samengesteld door onze muziekredactie, brengen de hits van nu en de muziek van morgen afgestemd op de mood van de dag. Afgewisseld met de beste live shows zoals Evers staat op, De Coen en Sander Show, De Frank en Vrijdag Show & de Avondploeg. Zorgen we ook dat je de dag door komt met een lach en live optredens van nationale en internationale artiesten uit de 538 studio.
 

Wat is 538 Visual Radio?

RADIO = 538! Maar ook TV = 538! Net even anders dan de rest van de TV zenders. Met een gezond gevoel voor humor, vette items, spectaculaire live events en natuurlijk heel veel hits. Wist je trouwens dat je onze events zoals Koningsdag, Jingleball, 538 Live XXL live mee kan kijken? Yes met Radio 538 zit je tijdens de grootste pop en dance events in Nederland front-row!
 
 DJ shows op KNIPPR

Op Radio 538 zie je:

  24/7 uur hitmuziek
  De hotste videoclips
  De grappigste live shows
  Live optredens
  Exclusieve DJ shows van o.a. Hardwell, Afrojack en Armin van Buuren.

538 Visual Radio altijd binnen handbereik met KNIPPR

Radio 538 kun je als losse zender bestellen en maandelijks wijzigen. Radio 538 bekijk je kabelvrij en je bepaalt zelf wanneer je kijkt. Je kan live kijken, maar ook als je een programma op 538 hebt gemist, kan je deze terugkijken.
0,65 /mnd
Edwin Evers op KNIPPR

LIVE RADIO

Edwin Evers zorgt er weer elke dag voor dat mensen met plezier naar hun werk gaan met met actualiteit, humor en de beste nationale en internationale artiesten die komen optreden. Verder op de dag sluiten Coen en Sander met een lach iedere werkdag af met de hits van nu en hun vlijmscherpe persoonlijkheden. In de avonduren nemen de rebellen van De Avondploeg radio en TV over en zorgen tot in de late uurtjes voor spektakel.
Interviews met artiesten op KNIPPR

DAILY SNACKS

In verschillende items laten we parodieën, de beste live artiesten in de 538 live studio, interviews en hilarische fragmenten elkaar afwisselen. Of het nu bekende vloggers zijn, een optreden van DNCE of de Dance Smash Fitness Video’s. Je vindt altijd een unieke combinatie van personalities & muziek.
Das Coen und Sander Fest op KNIPPR

EVENTS

We nemen je mee naar de grootste muziek events van ons land. Met optredens van nationele en internationale artiesten maar ook de kans om backstage, front row en op de after party aanwezig te zijn. Onze personalities doen live verslag van Koningsdag, 538 Live XXL, Das Coen und Sander Fest, Jingleball, Tommorowland en DJ Hotel 538. Van de grootste pop events met internationale allure tot het eigen 538 Hotel tijdens ADE waar je letterlijk Afrojack, Tiesto, Hardwell en Garrix tegen het lijf loopt.