Loading...
TaalNederlands
DoelgroepCrime-liefhebbers
InteressegebiedenBinnen- en buitenlandse misdaadprogramma's

RTL Crime

Op RTL Crime zie je binnen- en buitenlandse misdaadprogramma’s van de hoogste kwaliteit. Dit alles zeven dagen per week, 24 uur per dag en zonder reclame. Elke werkdag zie je 's avonds drie afleveringen van de beste series achter elkaar. Op maandag kun je kijken naar Nederlandse series, zoals ‘Spoorloos Verdwenen’ en ‘Van Speijk’, van dinsdag t/m vrijdag zie je bekroonde buitenlandse series als ‘The Killing’, ‘Cracked’ en ‘CSI Miami’. De avond wordt afgesloten met twee heftige waargebeurde misdaadverhalen. Bovendien is de populaire misdaadserie ‘Pablo Escobar’ elke doordeweekse avond te zien bij RTL Crime én wordt deze in het weekend in marathonvorm uitgezonden.

Misdaadseries uit binnen- en buitenland

Als je een liefhebber bent van misdaadseries, is RTL Crime echt een zender voor jou. Het kijken naar Nederlandse crimeseries als Spangen, Moordvrouw en Baantjer kun je afwisselen met spannende buitenlandse series als Crime Scene Investigation, CSI: Miami, CSI: New York en Burn Notice.

Op RTL Crime zie je:

  24/7 Crime programma's
  De beste misdaadseries
  Speciale thema-avonden
  Zonder reclame

RTL Crime kijk je met KNIPPR

RTL Crime is, evenals RTL Lounge en RTL Telekids, onderdeel van RTL Mix en is per maand te wijzigen.
1,98 /mnd

CSI: Miami

Kijk ook naar CSI: Miami op RTL Crime. Horatio Caine leidt het Crime Scene Investigation Team, die gespecialiseerd zijn in forensisch onderzoek. Aan de hand van onomstootbare bewijzen spoort het team de zwaarste misdadigers op.

Spoorloos Verdwenen

Een spannende Nederlandse politie- en drama serie over een klein Rotterdams politieteam. Het team houdt zich bezig met het oplossen van vermiste personen. Volg het team in hun zoektocht naar de spoorloos verdwenen personen.

The Killing

Inspecteur Sarah Lundgren gaat samen met haar partner op zoek gaat naar de dader van de verkrachting en moord op een 19-jarig meisje. In de serie wordt het onderzoek van dag tot dag gevolgd, met de ene onverwachte wending na de andere…