Loading...
TaalNederlands
DoelgroepVrouwen
InteressegebiedenLove & life, beauty & health, koken, fashion, reizen
RTL Lounge

RTL Lounge

Op vrouwenzender RTL Lounge zie je 24/7 de beste programma’s en leukste series op het gebied van drama en lifestyle uit binnen- én buitenland. Zo zie je elke doordeweekse avond exclusief bij RTL Lounge al de aflevering van ‘GTST’ van de dag erna, gevolgd door ‘The Bold and The Beautiful’! In het weekend zijn alle afleveringen van deze populaire series non-stop achter elkaar te zien in de weekendmarathons. Op doordeweekse avonden worden op RTL Lounge allerlei tv-programma’s op het gebied van beauty, koken, gezondheid en fashion uitgezonden. Het gaat om series als ‘Costa!’, ‘Kitchen Nightmares’, ‘Model Latina NYC’ en ‘Voetbalvrouwen’.

Vrouwenzender met de leukste programma's

Er verschijnen regelmatig nieuwe programma's RTL Lounge. Het gaat om programma's die eerder op een van de zenders van RTL zijn verschenen, zoals Wie is de Chef, Shopping Queens, America's Next Top Model, RTL Travel en Echte Gooische Meisjes. Dames komen op deze vrouwenzender volledig aan hun trekken!

Op RTL Lounge zie je:

  24/7 programma's voor vrouwen
  Unieke previews van o.a. GTST
  Verslavende kijkmarathons
  Zonder reclame

RTL Lounge kijk je met KNIPPR

RTL Lounge is, evenals RTL Crime en RTL Telekids, onderdeel van RTL Mix en is per maand te wijzigen.
1,98 /mnd

Costa!

In Costa! wordt de onhandige Jeanet verliefd op Rens. De hoofdpersonen werken als propper aan de Spaanse kust. Naast het werk maken ze ook het nodige op liefdesgebied mee.

Voetbalvrouwen

Hoogblonde dames met teveel geld en tijd. De glitter en glamour van het voetbal met de naïeve Voetbalvrouwen Renske, de mediageile Melanie, verbitterde trainersvrouw Liz en Solange de voetveeg van spits Italo zie je op RTL Lounge.

First Class Fitness

Wellness-programma met professionele trainers gefilmd op de meest prachtige locaties, van Ibiza tot Zuid-Afrika. De camera volgt de uitgebreide fitness workout vanuit alle hoeken, waardoor je als kijker de training perfect kan meedoen vanuit de huiskamer.