Loading...
TaalNederlands
DoelgroepKids
InteressegebiedenSeries, tekenfilms, films
RTL Telekids

RTL Telekids

Op RTL Telekids zie je 24/7 de leukste Nederlandse programma’s voor kinderen tussen de 3 tot 9 jaar. Alle series en films die uitgezonden worden, zijn educatief en geweldloos. Bekende programma’s zijn Bibaboerderij, Robocar Poli, Hou ’t Schoon, Juf Roos, LEGO Friends, Keets Vlog, Thomas De Stoomlocomotief, Ernst & Bobbie, de BVK Club en de animatieserie Mr. Bean. Maar dat is nog niet alles. Ook Green-Kids, Chuggington, Littlest Pet Shop, Hallo K3, Brandweerman Sam en Chloe’s Toverkast zijn op RTL Telekids te zien. Je kids raken er echt nooit uitgekeken!

Leuke en bekende kinderseries

Zowel doordeweeks als in het weekend kunnen je kids op RTL Telekids genieten van de leukste tekenfilms en kinderseries. Op werkdagen zijn er iedere ochtend programma's voor de allerkleinsten. Na schooltijd kunnen kids van 4 jaar en ouder kijken naar hun favoriete series.

Op RTL Telekids zie je:

  Speciaal voor kids van 3-9 jaar
  Populaire tekenfilms en series
  Volledig Nederlands gesproken
  Zonder reclame

RTL Telekids kijk je met KNIPPR

RTL Telekids is, evenals RTL Crime en RTL Lounge, onderdeel van RTL Mix en is per maand te wijzigen.
1,98 /mnd

Ernst, Bobbie en de rest

Ernst, Bobbie en de rest is een vrolijk en muzikaal kinderprogramma. In dit populaire programma op RTL Telekids beleven de beste vrienden Ernst en Bobbie altijd een spannend avontuur. 

Robocar Poli!

Het Robocar Team staat altijd klaar om buren en vrienden in Broom’s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen.

Keet! Vlog

In ‘Keets Vlog’ neemt Keet! de RTL Telekids kijkers mee in haar dagelijks leven. Zo neemt ze hen mee achter de schermen bij de film waarin ze speelt, gaat ze naar de studio waar ze haar nieuwe single inzingt en opent ze de deuren van haar kledingkast.