Loading...
TaalNederlands
DoelgroepFamilies
InteressegebiedenNieuws, entertainment, infotainment, soap, drama
RTL4

RTL 4

Als grootste commerciële televisiestation van Nederland biedt RTL 4 volop afwisseling: nieuws & informatie, entertainment, infotainment/coaching, soap en drama. Op RTL 4 kom je vertrouwde gezichten tegen zoals Wendy van Dijk, Linda de Mol, Carlo Boszhard, Ruben Nicolai, Beau van Erven Dorens, Peter van der Vorst, Chantal Janzen, Gordon, Humberto Tan, Martijn Krabbé, Robert ten Brink en Albert Verlinde. De vooravond bij RTL 4 begint meteen goed met Editie NL, RTL Boulevard, RTL Nieuws en Goede Tijden, Slechte Tijden. Zo heb je de volgende morgen meteen genoeg gespreksstof voor bij het koffiezetapparaat. Je RTL 4 avond wordt afgesloten met Humberto Tan. Bij RTL Late Night zie je actuele gasten uit de nieuws en entertainmentindustrie, maar komen ook veel belangrijke goede doelen aan bod.

Actuele thema’s
​Op RTL 4 is er aandacht voor aangrijpende verhalen en actuele maatschappelijke thema’s in programma’s als Zorg Voor Jou, Mijn Leven In Puin en Help, Mijn Man Is Klusser. In de goed gevulde weekenden is er amusement voor het gehele gezin. Zo kijk je je favoriete familieshows, zoals The Voice Kids, Weet Ik Veel en All You Need Is Love. De zondagavond staat volledig in het teken van Nederlands drama met de populaire series Moordvrouw en Divorce.

Bij RTL 4 zie je:

  Familiezender met brede programmering
  Populaire programma's en presentatoren
  Iedere dag volop kijkplezier
  Talentshows, spelshows, soaps enz enz!

Kabelvrij RTL 4 op je TV met KNIPPR

RTL 4 hoort bij KNIPPR Basis, met nog diverse andere populaire zenders. Zo mis je nooit iets van je favoriete zenders. KNIPPR werkt kabelvrij, waardoor je waar je ook bent televisie kan kijken. Je kan live kijken, maar ook als je een programma op RTL 4 hebt gemist, kan je deze terugkijken.
Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!
GTST bij KNIPPR  
Goede tijden, Slechte tijden
Goede tijden, Slechte tijden is een Nederlandse soapserie die sinds 1 oktober 1990 wordt uitgezonden door de commerciële televisiezender RTL 4. De serie draait om de inwoners van het fictieve plaatsje Meerdijk.

Het script van de eerste twee seizoenen is gebaseerd op de Australische reeks The Restless Years. Ook de hoofdpersonages waren van karakters uit deze serie afgeleid. Vanaf het derde seizoen is deze formule losgelaten en sindsdien zijn de verhaallijnen van GTST volledig uitgewerkt door Nederlandse auteurs.
Moordvrouw  
Moordvrouw

Het zesde seizoen van ‘Moordvrouw’ gaat begin januari van start met acteur Ali Ben Horsting in de rol van de nieuwe politiechef Dries van Zijverden. Hij neemt daarmee de functie over van Carla Vreeswijk (Renée Soutendijk), die aan het einde van het vorige seizoen eervol ontslag nam. Horsting krijgt bij RTL 4 vanaf 8 januari de leiding over het team eigenzinnige rechercheurs. 

Met name met Fenna heeft Van Zijverden al snel een klik. Hij kan het wel waarderen dat ze af en toe buiten de lijntjes kleurt, want hij ziet dat het resultaat oplevert. Fenna voelt zich prettig onder het bewind van Van Zijverden. Logisch, ze mag haar gang gaan.

‘Moordvrouw’ is vanaf zondag 8 januari wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4.
The Voice bij KNIPPR  
The Voice of Holland
Na de zenuwslopende ‘Blind Auditions’, ‘Battles’ en ‘Knockouts’ staan de twaalf talenten van Team Waylon (Pleun, Yerry en Romy), Team Sanne (Sheela, Kirsten en Isabel), Team Ali B (Dwight, Roza en Vinchenzo) en Team Guus (Thijs, Katell en Leon) te trappelen om de laatste fase van hun muzikale avontuur bij ‘The voice of Holland’ in te gaan. Vanaf vrijdag 13 januari is bij RTL 4 te zien hoe zij de kijker live vanuit Studio 22 met hun stem proberen te veroveren. En niet alleen de kijker, want dit jaar hebben ook coaches Waylon, Sanne, Ali B en Guus een stem tijdens de eerste vier liveshows.