Loading...
TaalNederlands
DoelgroepFamilies
InteressegebiedenNieuws, entertainment, infotainment, soap, drama
RTL4

RTL 4

Als grootste commerciële televisiestation van Nederland biedt RTL 4 volop afwisseling: nieuws & informatie, entertainment, infotainment/coaching, soap en drama. Op RTL 4 kom je vertrouwde gezichten tegen zoals Wendy van Dijk, Linda de Mol, Carlo Boszhard, Ruben Nicolai, Beau van Erven Dorens, Peter van der Vorst, Chantal Janzen, Gordon, Humberto Tan, Martijn Krabbé, Robert ten Brink en Albert Verlinde. De vooravond bij RTL 4 begint meteen goed met Editie NL, RTL Boulevard, RTL Nieuws en Goede Tijden, Slechte Tijden. Zo heb je de volgende morgen meteen genoeg gespreksstof voor bij het koffiezetapparaat. Je RTL 4 avond wordt afgesloten met Humberto Tan. Bij RTL Late Night zie je actuele gasten uit de nieuws en entertainmentindustrie, maar komen ook veel belangrijke goede doelen aan bod.

Actuele thema’s
​Op RTL 4 is er aandacht voor aangrijpende verhalen en actuele maatschappelijke thema’s in programma’s als Zorg Voor Jou, Mijn Leven In Puin en Help, Mijn Man Is Klusser. In de goed gevulde weekenden is er amusement voor het gehele gezin. Zo kijk je je favoriete familieshows, zoals The Voice Kids, Weet Ik Veel en All You Need Is Love. De zondagavond staat volledig in het teken van Nederlands drama met de populaire series Moordvrouw en Divorce.

Bij RTL 4 zie je:

  Familiezender met brede programmering
  Populaire programma's en presentatoren
  Iedere dag volop kijkplezier
  Talentshows, spelshows, soaps enz enz!

Kabelvrij RTL 4 op je TV met KNIPPR

RTL 4 hoort bij KNIPPR Basis, met nog diverse andere populaire zenders. Zo mis je nooit iets van je favoriete zenders. KNIPPR werkt kabelvrij, waardoor je waar je ook bent televisie kan kijken. Je kan live kijken, maar ook als je een programma op RTL 4 hebt gemist, kan je deze terugkijken.
Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!
Helemaal het einde bij KNIPPR

Helemaal het einde

In ‘Helemaal Het Einde!’ worden gezinnen gevolgd die hun leven in Nederland achterlaten en naar een ander deel in de wereld vertrekken om daar een nieuw bestaan op te bouwen.

Aan het einde van het jaar beslissen de deelnemende gezinnen of ze hun leven daar voortzetten of toch weer terugkeren naar Nederland. De eerste editie van het programma werd opgenomen in Chili.

De tweede serie speelt zich nu dus af in Kaapverdië.
Op Goed Geluk bij KNIPPR

Op goed geluk

Hét datingprogramma van de Nederlandse televisie keert na 25 jaar terug. In een nieuw jasje, maar volledig volgens het oude concept, presenteert Gordon ‘Op Goed Geluk’ bij RTL 4. 

Op Goed Geluk’ was eind jaren 80 een grote hit. Carry Tefsen ontving vrijgezellen die op zoek waren naar de liefde. In de revival ontvangt Gordon onder andere single Iris. Door middel van het stellen van scherpe vragen maakt ze haar keuze uit drie voor haar niet zichtbare mannen. Welke man valt het meest in de smaak en mag met haar op date?
The Voice Kids bij KNIPPR

The Voice Kids

Strijd tussen coaches intenser dan ooit in nieuw seizoen ‘The Voice Kids’

In het zevende seizoen van ‘The Voice Kids’ neemt voor het eerst in de geschiedenis van het programma een vierde coach plaats in de draaiende stoelen. Namelijk niemand minder dan Douwe Bob. Hij zal, net als Ali B, Ilse Delange en Marco Borsato, vanaf vrijdag 23 februari bij RTL 4 alles op alles zetten om de jonge talenten in zijn team te krijgen. Zoals Douwe Bob zelf zegt: “Ik ben hier gekomen met één missie, en dat is winnen!”

​De presentatie is dit jaar wederom in handen van het bekende Voice-duo Wendy van Dijk en Martijn Krabbé. Jamai zal weer verschillende kinderen overvallen met een ticket voor de Blind Auditions. Zo verrast hij één van de kids door als invalleraar voor haar klas te verschijnen. De talenten zullen zich via vier Blind Auditions, drie Battles en één Sing-off naar de live finale proberen te knokken, waar de overgebleven talentjes zullen strijden voor een studiebeurs ter waarde van 25.000 euro. De live finale van ‘The Voice Kids’ zal plaatsvinden op 20 april.