Loading...
TaalNederlands
DoelgroepFamilies
InteressegebiedenNieuws, entertainment, infotainment, soap, drama
RTL4

RTL 4

Als grootste commerciële televisiestation van Nederland biedt RTL 4 volop afwisseling: nieuws & informatie, entertainment, infotainment/coaching, soap en drama. Op RTL 4 kom je vertrouwde gezichten tegen zoals Wendy van Dijk, Linda de Mol, Carlo Boszhard, Ruben Nicolai, Beau van Erven Dorens, Peter van der Vorst, Chantal Janzen, Gordon, Humberto Tan, Martijn Krabbé, Robert ten Brink en Albert Verlinde. De vooravond bij RTL 4 begint meteen goed met Editie NL, RTL Boulevard, RTL Nieuws en Goede Tijden, Slechte Tijden. Zo heb je de volgende morgen meteen genoeg gespreksstof voor bij het koffiezetapparaat. Je RTL 4 avond wordt afgesloten met Humberto Tan. Bij RTL Late Night zie je actuele gasten uit de nieuws en entertainmentindustrie, maar komen ook veel belangrijke goede doelen aan bod.

Actuele thema’s
​Op RTL 4 is er aandacht voor aangrijpende verhalen en actuele maatschappelijke thema’s in programma’s als Zorg Voor Jou, Mijn Leven In Puin en Help, Mijn Man Is Klusser. In de goed gevulde weekenden is er amusement voor het gehele gezin. Zo kijk je je favoriete familieshows, zoals The Voice Kids, Weet Ik Veel en All You Need Is Love. De zondagavond staat volledig in het teken van Nederlands drama met de populaire series Moordvrouw en Divorce.

Bij RTL 4 zie je:

  Familiezender met brede programmering
  Populaire programma's en presentatoren
  Iedere dag volop kijkplezier
  Talentshows, spelshows, soaps enz enz!

Kabelvrij RTL 4 op je TV met KNIPPR

RTL 4 hoort bij KNIPPR Basis, met nog diverse andere populaire zenders. Zo mis je nooit iets van je favoriete zenders. KNIPPR werkt kabelvrij, waardoor je waar je ook bent televisie kan kijken. Je kan live kijken, maar ook als je een programma op RTL 4 hebt gemist, kan je deze terugkijken.
Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!
Chantal Janzen bij KNIPPR

Chantal Blijft Slapen

Chantal Janzen verruilt haar eigen bed weer voor een logeerbed. In het derde seizoen van het RTL 4-programma ‘Chantal Blijft Slapen’ logeert Chantal bij onder anderen Martijn Krabbé, Piet Paulusma, Geraldine Kemper, Albert Verlinde, Ferry Doedens, Nielson, Rico Verhoeven en Henny Huisman.

Vanaf het moment dat Chantal met haar roze koffer voor de deur staat, draait zij een dag én een nacht volledig mee in het dagelijks leven, werk en huishouden van de BN’er.
All you need is love bij KNIPPR

All you need is love

In het nieuwe seizoen van ‘All You Need Is Love’, gaat Robert ten Brink op een bijzondere reis naar Canada. Na het vertrek op Schiphol verwelkomt hij de groep op het vliegveld van Halifax, Nova Scotia. Vanaf hier begint de indrukwekkende reis van de oostkust naar de westkust van Canada en zijn liefdevolle verhalen gegarandeerd. Ook binnen onze eigen landsgrenzen herenigt Robert geliefden en geeft hij gehoor aan ontroerende boodschappen. Het belooft een liefdevol najaar te worden.  

En natuurlijk kijken we allemaal weer uit naar Kerstavond wanneer de All you need is love kerstspecial op TV is!
The Voice bij KNIPPR

The Voice of Holland

Vrijdagavond is ´The Voice´-avond bij RTL 4. Dan barst de concurrentiestrijd tussen de coaches weer in volle hevigheid los.

In het achtste seizoen van ´The voice of Holland´ maakt de veelbesproken Anouk haar comeback als coach. Ali B, Sanne en Waylon nemen plaats op de andere rode stoelen. Waylon bewees zich vorig jaar als bevlogen coach, maar met de terugkomst van Anouk staan alle coaches op scherp. Ze luisteren kritischer dan ooit en draaien alleen voor de allerbesten. Dat maakt de audities spannender dan ooit.

Welke muzikale talenten durven het aan en doen dit seizoen een gooi naar de titel?