Loading...
TaalNederlands
DoelgroepJongeren
InteressegebiedenAvontuur, dans, humor, dating, reality
RTL5

RTL 5

RTL 5 is de zender voor diegenen die geïnteresseerd zijn in programma’s rondom avontuur, dans, humor, dating, reality, passie en talent. Op RTL 5 worden waar grenzen worden verlegd en komen dromen uit. Met een gevarieerde programmering heeft RTL 5 je iedere avond iets te bieden. Een doordeweekse avond begint met met Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! gevolgd door De Vijftien Vetste Video’s Van Vandaag en Galileo. Op de dinsdagavond kan je genieten van de crime series The Blacklist en Unforgettable, op woensdagavond is Idols terug van weggeweest. Zowel op vrijdag- als zaterdagavond worden er actie- en science fiction films uitgezonden.

Op RTL 5 is iedere avond anders
​Op RTL 5 kun je genieten van humor met DINO (Jandino Asperaat) en van De Grote Improvisatieshow met o.a. Ruben van der Meer en Tijl Beckand. Ook is er het nieuwe programma van Peter R. De Vries te zien, waarin internetpesters aangepakt worden. RTL 5 brengt nog veel meer bekende gezichten bij je in de huiskamer, zoals Dennis Weening, Lieke van Lexmond, Rick Brandsteder en Nicolette Kluijver.

Bij RTL 5 zie je:

  Avontuurlijk en verleidelijk
  Aansprekende gezichten
  Voor zowel mannen als vrouwen
  Veel variatie in de programmering

RTL 5 zie je met KNIPPR

Met KNIPPR kijk je RTL 5 volledig kabelvrij via je televisie. RTL 5 valt samen met andere populaire zenders onder KNIPPR Basis. Ook als je je favoriete programma’s hebt gemist, is dat geen probleem. Je kan je favoriete programma’s terugkijken. Het enige dat je nodig hebt om RTL 5 via KNIPPR op je televisie te bekijken is een internetverbinding.

Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!
Bizarre Slapers bij KNIPPR

Bizarre Slapers

Realityprogramma waarin twaalf mensen met extreme slaapstoornissen door Dennis Weening op de voet worden gevolgd. De elf deelnemers worden uitgenodigd op het prachtige Landgoed Duin & Kruidberg. Tijdens een diner blikken ze samen terug op hun behandeltraject en vertellen ze hoe het nu met hen gaat. En natuurlijk blijven ze een nachtje slapen!

Een vreemde omgeving, andere bedtijden, nieuwe kamergenoten en een wijntje of kopje koffie bij het diner: het zijn allemaal triggers die de slaapstoornissen kunnen uitlokken. Op de nachtcamera's die op de hotelkamers zijn geïnstalleerd is te zien hoe ze de nacht doorkomen
Naked Attraction bij KNIPPR

Naked Attraction

Brits datingprogramma waarin de kandidaten een van de zes naakte deelnemers moeten kiezen om mee op date te gaan. In het begin zijn alleen blote voeten zichtbaar. Naarmate de show vordert, wordt steeds meer van de lichamen blootgegeven. De deelnemers die op basis van hun naakte uiterlijk het minst aantrekkelijk worden gevonden, verlaten het podium. Voordat de definitieve keuze wordt gemaakt, ontdoet ook de aangeklede kandidaat zich van zijn of haar kleding.

De allereerste ontmoeting vindt dus volledig naakt plaats. Ook zien we hoe het koppel het er vanaf heeft gebracht tijdens hun date. 
Temptation Island bij KNIPPR

Temptation Island

Zon, zee, strand en een luxe resort vol begerige en slinkse vrijgezellen. Dat zijn de ingrediënten van ‘Temptation Island’. In de realityshow, die sinds donderdag 2 februari te zien is bij RTL 5, testen koppels hun relatie door zich op een idyllisch Thais eiland te omringen met schaars geklede singles.

De presentatie van het programma is ook dit seizoen weer in handen van Rick Brandsteder en de Vlaamse Annelien Coorevits. Rick: “Dit is echt het heftigste seizoen van Temptation Island dat ik heb meegemaakt. Ik kan verklappen dat het goed fout gaat.”