Loading...
TaalNederlands
DoelgroepJongeren
InteressegebiedenAvontuur, dans, humor, dating, reality
RTL5

RTL 5

RTL 5 is de zender voor diegenen die geïnteresseerd zijn in programma’s rondom avontuur, dans, humor, dating, reality, passie en talent. Op RTL 5 worden waar grenzen worden verlegd en komen dromen uit. Met een gevarieerde programmering heeft RTL 5 je iedere avond iets te bieden. Een doordeweekse avond begint met met Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! gevolgd door De Vijftien Vetste Video’s Van Vandaag en Galileo. Op de dinsdagavond kan je genieten van de crime series The Blacklist en Unforgettable, op woensdagavond is Idols terug van weggeweest. Zowel op vrijdag- als zaterdagavond worden er actie- en science fiction films uitgezonden.

Op RTL 5 is iedere avond anders
​Op RTL 5 kun je genieten van humor met DINO (Jandino Asperaat) en van De Grote Improvisatieshow met o.a. Ruben van der Meer en Tijl Beckand. Ook is er het nieuwe programma van Peter R. De Vries te zien, waarin internetpesters aangepakt worden. RTL 5 brengt nog veel meer bekende gezichten bij je in de huiskamer, zoals Dennis Weening, Lieke van Lexmond, Rick Brandsteder en Nicolette Kluijver.

Bij RTL 5 zie je:

  Avontuurlijk en verleidelijk
  Aansprekende gezichten
  Voor zowel mannen als vrouwen
  Veel variatie in de programmering

RTL 5 zie je met KNIPPR

Met KNIPPR kijk je RTL 5 volledig kabelvrij via je televisie. RTL 5 valt samen met andere populaire zenders onder KNIPPR Basis. Ook als je je favoriete programma’s hebt gemist, is dat geen probleem. Je kan je favoriete programma’s terugkijken. Het enige dat je nodig hebt om RTL 5 via KNIPPR op je televisie te bekijken is een internetverbinding.

Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!
Celebrity City Trip bij KNIPPR

Celebrity City Trip

Als je op stedentrip gaat wil je natuurlijk de allermooiste én meest bijzondere plekjes zien. Maar hoe gaaf is het als deze plekken worden getipt door Bekende Nederlanders die een speciale band hebben met een stad? Omdat ze er hebben gewoond, er vaak komen of veel vrienden hebben, weten ze als geen ander de hotspots te vinden.

In ‘Celebrity City Trip’ nemen onder anderen Anna Nooshin, Naomi van As, Heleen van Royen, Dave Roelvink, Robert Kranenborg en Boef je mee op een unieke reis. In duo’s bezoeken ze hun favoriete bestemming en laten ze elkaar de mooiste, leukste, en bijzonderste hotspots zien die je zeker niet mag missen
Expeditie Robinson bij KNIPPR

Expeditie Robinson

‘Expeditie Robinson’ 2017 wordt dit jaar voor het eerst een bijzondere strijd tussen 15 BN’ers en vier onbekende kandidaten. Dit najaar reizen alle deelnemers samen met presentatieduo Nicolette Kluijver en Dennis Weening af naar de Filipijnen om daar de meedogenloze strijd aan te gaan.

Expeditie Robinson 2017 wordt een bijzondere strijd tussen de 15 BN’ers en de vier onbekende kandidaten. Wie overleeft alle eilandraden, houdt zich staande bij de proeven en wordt daardoor uiteindelijk de ‘Last Man Standing’.
Samantha En Michael Scheiden Ermee Uit

Samantha En Michael Scheiden Ermee Uit

Samantha en Michael staan voor een paar moeilijke en ingrijpende beslissingen. Vorig jaar zijn ze vol overtuiging begonnen aan een Spaans avontuur: wonen en werken aan de Costa del Sol. Voor Samantha werd het Spaanse avontuur al snel te veel en keerde ze, een ervaring rijker maar een illusie armer, samen met de kinderen terug naar haar oude vertrouwde Scheveningen.

Een ouderwetse LAT-relatie is het gevolg, maar dat blijkt niet ideaal als je getrouwd bent en twee kinderen hebt. En al helemaal niet als jaloezie en achterdocht je tweede natuur zijn. ‘Donkere wolken’ pakken zich samen boven het beroemdste huwelijksnestje van Den Haag. Is hun huwelijk bestand tegen de verleidingen die op de loer liggen nu ze van tafel en bed gescheiden zijn?