Loading...
TaalNederlands
DoelgroepJongeren
InteressegebiedenAvontuur, dans, humor, dating, reality
RTL5

RTL 5

RTL 5 is de zender voor diegenen die geïnteresseerd zijn in programma’s rondom avontuur, dans, humor, dating, reality, passie en talent. Op RTL 5 worden waar grenzen worden verlegd en komen dromen uit. Met een gevarieerde programmering heeft RTL 5 je iedere avond iets te bieden. Een doordeweekse avond begint met met Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! gevolgd door De Vijftien Vetste Video’s Van Vandaag en Galileo. Op de dinsdagavond kan je genieten van de crime series The Blacklist en Unforgettable, op woensdagavond is Idols terug van weggeweest. Zowel op vrijdag- als zaterdagavond worden er actie- en science fiction films uitgezonden.

Op RTL 5 is iedere avond anders
​Op RTL 5 kun je genieten van humor met DINO (Jandino Asperaat) en van De Grote Improvisatieshow met o.a. Ruben van der Meer en Tijl Beckand. Ook is er het nieuwe programma van Peter R. De Vries te zien, waarin internetpesters aangepakt worden. RTL 5 brengt nog veel meer bekende gezichten bij je in de huiskamer, zoals Dennis Weening, Lieke van Lexmond, Rick Brandsteder en Nicolette Kluijver.

Bij RTL 5 zie je:

  Avontuurlijk en verleidelijk
  Aansprekende gezichten
  Voor zowel mannen als vrouwen
  Veel variatie in de programmering

RTL 5 zie je met KNIPPR

Met KNIPPR kijk je RTL 5 volledig kabelvrij via je televisie. RTL 5 valt samen met andere populaire zenders onder KNIPPR Basis. Ook als je je favoriete programma’s hebt gemist, is dat geen probleem. Je kan je favoriete programma’s terugkijken. Het enige dat je nodig hebt om RTL 5 via KNIPPR op je televisie te bekijken is een internetverbinding.

Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!
THe Blacklist bij KNIPPR   
​The Blacklist
Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.
Weemoedt  
Weemoedt
‘Weemoedt’ is een intiem kijkje in de wereld van de showbizz. In deze intrigerende dramaserie, geregisseerd door Thijs Römer en gebaseerd op zijn gelijknamige roman, staat de Nederlandse entertainmentwereld vol schandalen, intriges en verleidingen centraal. Ogenschijnlijk leidt de flamboyante artiestenmanager Job Weemoedt het perfecte leven, totdat hij zelf uit de bocht vliegt en zijn zorgvuldig opgebouwde wereld en alles wat hij lief heeft door zijn vingers glipt.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Thijs Römer, Laura de Boer, Eva Duijvestein, Isis Cabolet, Werner Kolf en Frédérique Spigt.
My First Holiday  
My First Holiday
Afreizen naar het buitenland voor een vakantie; wie wil dat nou niet?! Toch zijn er echt mensen die ons land nooit verlaten. In het nieuwe RTL 5-programma ‘My First Holiday’ gaan verschillende setjes voor het eerst in hun leven naar het buitenland. Door uiteenlopende redenen is het ze nog nooit gelukt de grens van Nederland over te gaan en zo hun horizon te verbreden. Wat zijn in hun ogen de mooiste plekken op aarde en wat verwachten ze daar te vinden?

Presentator Jamai Loman overvalt de nietsvermoedende koppels thuis en stuurt ze op een langgekoesterde droomvakantie. Het vinden van de juiste gate op een hectisch vliegveld, de eerste vlucht en het bestellen van een kop koffie als je de taal niet spreekt levert de meest grappige beelden op.