Loading...
TaalNederlands
DoelgroepJongens en mannen
InteressegebiedenActie, humor, reality en sport
RTL7

RTL 7

Als enige echte mannenzender van Nederland kan RTL 7 natuurlijk niet missen in KNIPPR Basis. Elke ochtend is er B.O.Z. voor stoere jongens van acht jaar en ouder én hun vaders. Hierin avontuurlijke programma’s, waaronder Lego Ninjago, Monster Jam en Power Rangers Dino Charge. De programmering van RTL 7 bevat sport, actie, reality en humor. Je start je avond met realityprogramma’s, zoals Cops!, Stop! Politie en Politie Op Je Hielen. Volg je de UEFA Europa League, dan zie je op RTL 7 alle wedstrijden van jouw favoriete teams. gevolgd door een analyse van de wedstrijd. In het programma Voetbal Inside wordt al het betaalde voetbal met een combinatie van humor en kennis geanalyseerd. Met de vier belangrijkste dart toernooien, waaronder de Grand Slam Of Darts en het WK 2017 hoeft ook de dartliefhebber niets te missen

De enige echte mannenzender
​RTL 7 maakt de slogan van de zender helemaal waar: “Meer voor mannen”. Als enige echte mannenzender van Nederland is de programmering daar ook op afgestemd. Ook als je van films houdt, zit je bij RTL 7 aan het juiste adres. Stoere mannenfilms maken het aanbod compleet.

Bij RTL 7 zie je:

  Echte mannenzender
  Veel sport, zoals autosport en darts
  Realityseries vol actie
  Meerdere dagen per week voetbal

KNIPPR Basis & RTL 7 (terug)kijken

Je vindt RTL 7 in KNIPPR Basis. KNIPPR Basis bestaat uit de populairste televisiezenders, die je alle kabelvrij op je televisie kan bekijken. Zo kijk je eenvoudig televisie via het internet, waar en wanneer je ook bent. Heb je je favoriete programma’s op RTL gemist? Dan kan je deze altijd terugkijken.

Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!
UEFA Europa League bij KNIPPR  
UEFA Europa League
De wedstrijden van de Europa League zijn ook RTL 7 te zien. RTL7 verzorgt iedere speelronde twee live wedstrijden, gevolgd door alle samenvattingen. Deze worden aan elkaar gepraat door Wilfred Genee, Johan Derksen en wisselende gasten. 

UEFA Europa League
De UEFA Europa League, voorheen de UEFA Cup, is een jaarlijks Europese clubcompetitie, georganiseerd door de UEFA sinds 1971. Clubs komen in aanmerking op basis van hun prestaties in de nationale competities en bekerwedstrijden.

Recordkampioen Sevilla won de beker al vijfmaal, waaronder in 2014, 2015 en 2016. Ook de traditionele Nederlandse topclubs mochten de beker al omhoog houden. Feyenoord in 1974 en 2002, PSV in 1978 en Ajax in 1992. De winnaar van de EUFA Cup neemt het op tegen de winnaar van de Champions League. Zij strijden om de UEFA Supercup.
 
Voetbal Inside bij KNIPPR  
Voetbal Inside
Voetbal Inside (voorheen Voetbal Insite, RTL Voetbal Insite en Voetbal International, kortweg VI) is een praatprogramma op RTL 7, waarin drie analytici en presentator Wilfred Genee in een café-achtige setting discussiëren over de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden. Er worden wedstrijden, strategieën en prestaties van hoofdrolspelers geanalyseerd. Johan Derksen is al sinds de start de vaste analyticus en René van der Gijp sinds 2008. Daarnaast schuiven onder anderen Hans Kraay jr., Jan Boskamp, Gertjan Verbeek en Valentijn Driessen afwisselend aan.
RTL Darts bij KNIPPR  
DARTS bij RTL7 
RTL heeft goed nieuws voor alle dartsliefhebbers. De mannenzender heeft het contract met Matchroom Sport voor drie jaar verlengd, wat betekent dat RTL 7 de komende drie jaar alle grote televisietoernooien brengt. Van de Premier League Darts en de Grand Slam of Darts tot aan het prestigieuze WK, RTL 7 is overal bij en verslaat de verrichtingen van alle nationale en internationale dartssterren. 

Wil je weten welke Dart wedstrijden via KNIPPR overal te volgens zijn, klik hier.