Loading...
TaalNederlands
DoelgroepJongens en mannen
InteressegebiedenActie, humor, reality en sport
RTL7

RTL 7

Als enige echte mannenzender van Nederland kan RTL 7 natuurlijk niet missen in KNIPPR Basis. Elke ochtend is er B.O.Z. voor stoere jongens van acht jaar en ouder én hun vaders. Hierin avontuurlijke programma’s, waaronder Lego Ninjago, Monster Jam en Power Rangers Dino Charge. De programmering van RTL 7 bevat sport, actie, reality en humor. Je start je avond met realityprogramma’s, zoals Cops!, Stop! Politie en Politie Op Je Hielen. Volg je de UEFA Europa League, dan zie je op RTL 7 alle wedstrijden van jouw favoriete teams. gevolgd door een analyse van de wedstrijd. In het programma Voetbal Inside wordt al het betaalde voetbal met een combinatie van humor en kennis geanalyseerd. Met de vier belangrijkste dart toernooien, waaronder de Grand Slam Of Darts en het WK 2017 hoeft ook de dartliefhebber niets te missen

De enige echte mannenzender
​RTL 7 maakt de slogan van de zender helemaal waar: “Meer voor mannen”. Als enige echte mannenzender van Nederland is de programmering daar ook op afgestemd. Ook als je van films houdt, zit je bij RTL 7 aan het juiste adres. Stoere mannenfilms maken het aanbod compleet.

Bij RTL 7 zie je:

  Echte mannenzender
  Veel sport, zoals autosport en darts
  Realityseries vol actie
  Meerdere dagen per week voetbal

KNIPPR Basis & RTL 7 (terug)kijken

Je vindt RTL 7 in KNIPPR Basis. KNIPPR Basis bestaat uit de populairste televisiezenders, die je alle kabelvrij op je televisie kan bekijken. Zo kijk je eenvoudig televisie via het internet, waar en wanneer je ook bent. Heb je je favoriete programma’s op RTL gemist? Dan kan je deze altijd terugkijken.

Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!
Shirtje Ruilen bij KNIPPR

Shirtje Ruilen

Programma waarin profvoetballers en oud-profvoetballers bijzondere en nostalgische verhalen vertellen over de voetbalshirts die ze hebben geruild tijdens hun carrière.

Uit welke onvergetelijke wedstrijden, of van welke idolen zijn de shirts? Achter elk geruild shirt gaat een prachtig verhaal schuil. 
Voetbal Inside bij KNIPPR

Voetbal Inside

Voetbal Inside (voorheen Voetbal Insite, RTL Voetbal Insite en Voetbal International, kortweg VI) is een praatprogramma op RTL 7, waarin drie analytici en presentator Wilfred Genee in een café-achtige setting discussiëren over de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden. Er worden wedstrijden, strategieën en prestaties van hoofdrolspelers geanalyseerd.

Johan Derksen is al sinds de start de vaste analyticus en René van der Gijp sinds 2008. Daarnaast schuiven onder anderen Hans Kraay jr., Jan Boskamp, Gertjan Verbeek en Valentijn Driessen afwisselend aan.
RTL Darts bij KNIPPR

DARTS bij RTL7 

RTL heeft goed nieuws voor alle dartsliefhebbers. De mannenzender heeft het contract met Matchroom Sport voor drie jaar verlengd, wat betekent dat RTL 7 de komende drie jaar alle grote televisietoernooien brengt. Van de Premier League Darts en de Grand Slam of Darts tot aan het prestigieuze WK, RTL 7 is overal bij en verslaat de verrichtingen van alle nationale en internationale dartssterren. 

Wil je weten welke Dart wedstrijden via KNIPPR overal te volgens zijn, klik hier.