Loading...
TaalNederlands
DoelgroepVrouwen
InteressegebiedenFilms, (drama)series, crime
RTL8

RTL 8

Voor de liefhebber van Amerikaanse films, de beste series en crime programma’s ben je bij RTL 8 aan het juiste adres. Je avond begint met een dubbele aflevering van The Bold And The Beautiful, gevolgd door Bouwval Gezocht en RTL Woonmagazine. Daarna sluiten we je avond af met Bones en Dr. Phil. Primetime zie je elke week avondvullende films met een ander thema. Deze films komen uit hetzelfde genre of hebben eenzelfde hoofdrolspeler, zoals de de Nederlandse Filmweken en de Renée Zellweger Week.

Feelgood & intrigerende crimeseries

Of je nu een avondje weg wil zwijmelen bij de meest romantische films, of een avondje wil speuren met de bekendste misdaadseries. Op RTL 8 kan het allebei. De beste misdaadseries zoals Crime Scene Investigation, CSI: Miami, CSI: New York en Covert affairs komen in het weekend op jouw televisie. Op de doordeweekse avonden kijk je naar de beste films van feelgood comedies tot de beste drama’s. Het aanbod is aantrekkelijk en divers.

Bij RTL 8 zie je:

  Bij uitstek een vrouwenzender
  Films in allerlei genres
  Populaire themaweken
  Een groot aantal CSI-versies

RTL 8 is onderdeel van KNIPPR Basis

Als je nu voor KNIPPR Basis kiest, dan krijg je RTL 8 daar standaard bij. Zo kijk je kabelvrij op je televisie de beste series en films. Kies nu voor KNIPPR en kijk de eerste maand gratis.
Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!

The Bold and the Beautiful

​Al meer dan 40 jaar weet The Bold and the Beautiful huishoudens te boeien. Kijk mee in het leven van The Forresters en iedereen die gemoeid is met hun mode imperium. 
Bouwbroers bij KNIPPR

De Bouwbroers

Canadees huizenprogramma waarin de broers Drew en Jonathan Scott spierkracht met intelligentie combineren in hun zoektocht naar woningen die zij kunnen omtoveren in droomhuizen. Drew is de aantrekkelijke makelaar die de verborgen pareltjes op de huizenmarkt opspoort. Zijn identieke tweelingbroer Jonathan is de handige aannemer die de huizen renoveert. De broers helpen families met het vinden van een extreme opknapwoning en het ombouwen naar een budgetvriendelijk droomhuis.
McLeod's Daughters bij RTL8 en KNIPPR

McLeod's Daughters

​Australische dramaserie over de zussen Claire en Tess, die met elkaar worden herenigd als ze het boerenbedrijf van hun vader erven. Claire is altijd op de boerderij blijven wonen, maar Tess bracht het grootste deel van haar leven door in de grote stad. Het bedrijf kampt met financiële problemen, maar de zussen proberen er samen met drie andere vrouwen toch een succes van te maken.