Loading...
TaalNederlands
DoelgroepVrouwen
InteressegebiedenFilms, (drama)series, crime
RTL8

RTL 8

Voor de liefhebber van Amerikaanse films, de beste series en crime programma’s ben je bij RTL 8 aan het juiste adres. Je avond begint met een dubbele aflevering van The Bold And The Beautiful, gevolgd door Bouwval Gezocht en RTL Woonmagazine. Daarna sluiten we je avond af met Bones en Dr. Phil. Primetime zie je elke week avondvullende films met een ander thema. Deze films komen uit hetzelfde genre of hebben eenzelfde hoofdrolspeler, zoals de de Nederlandse Filmweken en de Renée Zellweger Week.

Feelgood & intrigerende crimeseries

Of je nu een avondje weg wil zwijmelen bij de meest romantische films, of een avondje wil speuren met de bekendste misdaadseries. Op RTL 8 kan het allebei. De beste misdaadseries zoals Crime Scene Investigation, CSI: Miami, CSI: New York en Covert affairs komen in het weekend op jouw televisie. Op de doordeweekse avonden kijk je naar de beste films van feelgood comedies tot de beste drama’s. Het aanbod is aantrekkelijk en divers.

Bij RTL 8 zie je:

  Bij uitstek een vrouwenzender
  Films in allerlei genres
  Populaire themaweken
  Een groot aantal CSI-versies

RTL 8 is onderdeel van KNIPPR Basis

Als je nu voor KNIPPR Basis kiest, dan krijg je RTL 8 daar standaard bij. Zo kijk je kabelvrij op je televisie de beste series en films. Kies nu voor KNIPPR en kijk de eerste maand gratis.
Gratis!
Eerste maand GRATIS!€ 9,99
0,00 /mnd
Gratis!

The Bold and the Beautiful

Al meer dan 40 jaar weet The Bold and the Beautiful huishoudens te boeien. Kijk mee in het leven van The Forresters en iedereen die gemoeid is met hun mode imperium. 

Bones

Amerikaanse misdaadserie waarin forensisch antropologe dr. Temperance 'Bones' Brennan en haar team de FBI helpen om oude, onopgeloste, maar ook recente moordzaken aan de hand van botrestanten op te lossen. 'Bones' werkt samen met FBI-agent Seeley Booth om de dader van de misdaad op te sporen.

Goede Tijden, Slechte Tijden

Volg de dagelijkse beslommeringen van de families in Meerdijk. Drama, overspel en meeslepende verhalen. Elke werkdag een dubbele aflevering.